Laptop Lenovo ThinkPad E460, 14", Intel Core i3-6100U, 4GB, 500GB, GMA HD 520, FreeDos, Graphite Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Lenovo ThinkPad E460, 14", Intel Core i3-6100U, 4GB, 500GB, GMA HD 520, FreeDos, Graphite Black de la Lenovo

Laptop Lenovo ThinkPad E460, 14.0" HD (1366x768), antireflexie, LED-Backlight, Intel Core i3-6100U (2.3GHz, 3MB), video integrat Intel HD Graphics 520, RAM 4GB DDR3 1600Mhz (1x4GB), HDD 500GB 7200rpm, no-ODD, Card reader 4-in-1, Boxe 2x2W, Dolby Advanced Audio, HD-720p Webcam with dual array mic, LAN 10/100/1000, WLAN Intel 3165 AC (1x1), Bluetooth 4.0, No-FPR, Porturi: 3xUSB 3.0 (one Always On)/ 1xHDMI/ 1xRJ45/ 1xOneLink connector/ 1xCombo audio/1xMicrophone Jack, adaptor 45W, Baterie 6Cell Prismatic Battery (47W), Tastatura Spill-resistant, US EN with Euro Symbol, Securitate: TPM 2.0, TPM 1.2, culoare negru, 1.92Kg, 339x239x22.9mm (WxDxH), DOS



Windows 10

Windows 10 este cea mai buna combinatie dintre sistemul de operare Windows pe care il cunoasteti deja si multe imbunatatiri pe care le veti aprecia. Tehnologii precum InstantGo* va permit sa accesati sistemul si sa reluati lucrul fara intarzieri, totul merge rapid si usor, iar dispozitivele Windows 10 sunt dotate acum cu tehnologia Battery Saver pentru a conserva automat energia, astfel incat sa puteti sa lucrati mai mult timp si sa va distrati mai bine. Pentru incredere absoluta, Windows 10 va ajuta sa ramaneti la zi si are mai multe caracteristici de securitate incorporate ca oricand, pentru a va proteja de software-ul daunator. *Dependent de hardware

Tehnologie Lenovo OneLink

Profitati mai mult de cablul de alimentare! Tehnologia OneLink reprezinta o interfata unica ce face mai simpla conectivitatea printr-un cablu de alimentare unic la dock-ul ThinkPad OneLink. Suportul OneLink ofera conexiune video dedicata, porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet si audio, totul in timp ce va incarcati laptopul.

Autonomie mare a bateriei

Lucrati aproape o zi intreaga, pana la 9 ore, fara a fi dependent de o priza. O zi de lucru completa alimentata cu o singura incarcare.

Camera web HD integrata de 720p si microfoane duale cu atenuare a zgomotului

Bucurati-va de conferinte web de calitate superioara pe laptop, care include o camera web sensibila la lumina slaba, cu rezolutie de 720p HD, cu unghi de vizualizare larg si recunoastere faciala, microfoane duale cu atenuare a zgomotului, cu configuratii pentru intalniri VOIP private si conferinte cu sunet clar. In plus, tastele multimedia convenabile furnizeaza acces rapid la controalele pentru microfon, boxe si camera.

Boxe Dolby cu Advanced Audio

Aceasta multime de tehnologii audio permite laptopului dvs. ThinkPad sa redea un sunet clar prin boxele stereo incorporate. Tehnologia mareste claritatea audio pentru aplicatiile VOIP, maximizeaza volumul fara sa distorsioneze sunetul si imbunatateste claritatea dialogului atunci cand urmariti videoclipuri.



Placă video personalizabilă

Gasiti-va propriul echilibru intre cost si puterea de procesare grafica. Alegeti intre placa video Intel HD integrata si cea discreta de la AMD. Placa video discreta va va ajuta atunci cand trebuie sa fiti creativ in editarea de continut video si fotografii.

Viteze de conexiune ultrarapide

Cu conectivitatea WiFi 802.11 a/c plus Bluetooth uluitor de rapida, va veti putea conecta la internet oriunde ati merge. Conexiunea WiFi 802.11 a/c ofera viteze de conexiune de pana la 3 ori mai mari decat 802.11 b/g/n.

Optiune audio premium

Difuzoarele JBL de inalta calitate ofera o experienta de sunet clara si exacta. Alegeti aceasta optiune pentru a va bucura de claritate audio sporita, volum maximizat fara distorsiuni si o mai buna claritate a dialogului atunci cand urmariti videoclipuri.

DVD reader/writer optional

Nu trebuie sa cumparati o unitate optica externa cu acest laptop – anumite modele includ o unitate DVD/CD-RW integrata, pentru a putea sa rulati programe, sa ascultati CD-uri sau sa vedeti filme offline.

SSD optional, pentru un plus de performanta

Acest laptop este disponibil cu un SSD de 120 GB sau 192 GB, reducand costurile si imbunatatind performanta PC-ului. SSD-urile va ofera o pornire mai rapida si timpi imbunatatiti de citire/scriere, crescand productivitatea.

Transfer rapid de date

Mutati datele rapid intre laptop si alte dispozitive cu USB 3.0 SuperSpeed, care permite un transfer de fisiere de pana la 10 ori mai rapid, asigurand copierea ultra-rapida a fisierelor media mari, precum si conexiuni fara intreruperi intre componentele periferice audio si video.

O tastatura premiata, cu touchpad reproiectat

Tastatura ergonomica legendara ThinkPad, de dimensiuni normale si rezistenta la varsarea accidentala de lichide este renumita pentru gama completa de taste, pentru senzatia de tastare excelenta si pentru dispozitivul de indicare TrackPoint. In plus, este optimizata pentru Windows, cu butoane multimedia convenabile, indicatori de stare LED, capacitate de blocare a tastelor functionale si acces imediat la vizualizarea aplicatiilor. In plus, touchpad-ul de ultima generatie este mai mare, mai ergonomic si mai rezistent, incluzand acum trei butoane pentru aplicatii profesionale destinate statiilor de lucru care necesita functionalitate sporita. Iar iluminarea imbunatatita simplifica lucrul in conditii de luminozitate scazuta.

Mai multa siguranta

Puteti sta linistit, stiind ca datele si componentele dvs. hardware sunt protejate, gratie unor caracteristici precum blocarea Kensington si cititorul de amprente optional.

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i3
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      4
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
      500
    • Viteza de rotatie (RPM)
      7200
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Porturi
    • USB 3.0
      3
    • Iesire audio
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.92
    • Baterie
      6 celule
    • Culoare
      Negru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.