Laptop Toshiba Tecra Z50-A-181, 15.6" FHD, Intel Core i7-4600U 2.1GHz Haswell, 8GB, 256GB SSD, GMA HD 4400, Win 7 Pro + Win 8 Pro, Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Toshiba Tecra Z50-A-181, 15.6" FHD, Intel Core i7-4600U 2.1GHz Haswell, 8GB, 256GB SSD, GMA HD 4400, Win 7 Pro + Win 8 Pro, Grey de la Toshiba

Intel Core i7-4600U Processor (4M Cache, up to 3.30 GHz), 15.6" Full HD(1900x1080) 300 nCSV LD-Flat eDP IPS, 8GB DDR3L (1600MHz), 256GB SSD mSATA, fara unitate optica, Intel HD Graphics 4400, interfete(VGA, RJ-45,1x USB2.0, 3x USB3.0, mic+casti,, card reader, HDMI), 1xdocking connector, tastatura numerica, webcam 2MP, Intel Dual Band Wireless-AC 7260, Bluetooth 4.0+LE, TPM, Gigabit Ethernet, difuzoare stereo incorporate, baterie lithium-ion 4 celule(autonomie maxima 8h), culoare gri, carcasa de magneziu, dimensiuni: W x L x H : 379.0 x 252.0 x 20.4 (front) / 25.4 (rear) mm, 1.8kg, Windows 7 Professional 64-bit & Windows 8 Professional 64-bit DVD

 

CREAT PENTRU MULTITASKING

Fiind echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ (modele pana la i7), Z50-A va ofera pe deplin puterea si controlul de care aveti nevoie pentru a trece de la o activitate la alta. Unitatile de stocare SSD si hard disk de inalta performanta integrate in Tecra Z50-A ofera spatiu de stocare din abundenta, functionare mai rapida si capacitate de raspuns mai ridicata din momentul in care-l porniti si pana cand il inchideti. Lipsa oricarui compromis va permite sa rulati cu usurinta toate aplicatiile profesionale.

CREAT PENTRU MULTITASKING

PE DEPLIN CONECTAT

Tecra Z50-A este prevazut cu porturi de dimensiuni standard, astfel incat sa nu aveti nevoie de adaptoare speciale pentru flexibilitate sporita. Puteti sa transferati date mult mai rapid pe alte dispozitive folosind cele trei porturi USB 3.0 de ultima generatie. Sau sustineti prezentari beneficiind de extraordinara inalta rezolutie oferita de conexiunea HDMI. In plus, conexiunea RGB faciliteaza conectarea monitoarelor si afisajelor. De asemenea, tehnologia Gigabit LAN va asigura accesul rapid la reteaua locala, iar compatibilitatea cu LTE va ofera libertatea de a lucra in mod wireless. Astfel, veti fi mai productiv oriunde ati lucra. Conectarea perifericelor este rapida si simpla datorita solutiei de andocare optionale, care este compatibila cu celelalte modele din cea mai recenta gama profesionala Toshiba. Spatiul de stocare poate fi suplimentat inclusiv prin intermediul fantei pentru carduri SD.

PE DEPLIN CONECTAT

VA PUTETI BAZA PE EL

Laptopul Tecra Z50-A extrem de rezistent a fost conceput pentru a face fata rigorilor activitatilor profesionale si indeplineste standardele de calitate Toshiba. Cu alte cuvinte, a trecut riguroasa evaluare HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test - Testare foarte accelerata in conditii reale), care simuleaza 3 ani de utilizare. De asemenea, institutul german independent de testare TÜV Rheinland® a testat acest laptop la caderi de la maximum 76 de cm si a evaluat rezistenta la stropire a tastaturii acestuia folosind o cantitate de lichid de pana la 30 ml. Chiar daca varsati accidental o bautura, aveti timp sa inchideti laptopul pentru a va proteja datele*. Carcasa din magneziu pe cat de usoara, pe atat de robusta a laptopului Z50-A ii confera acestuia o rezistenta extrem de ridicata, pentru ca dvs. sa aveti siguranta unei rentabilitati mai mari a investitiei.

VA PUTETI BAZA PE EL

SECURIZAT SI USOR DE GESTIONAT

Z50-A este conceput pentru mediul profesional si este furnizat impreuna cu caracteristici de securitate si de gestionare incercate si testate. Unitatile de stocare cu criptare automata si modulul TPM (Trusted Platform Module) au rolul de va proteja datele esentiale din spatiul de stocare local. Chiar daca laptopul Z50-A trebuie actualizat, departamentul IT o poate face oricand cu ajutorul tehnologiei Intel Active Management (AMT). In plus, cititorul de amprente inclus in configuratia standard faciliteaza si securizeaza conectarea la PC, iar senzorul 3D are grija de datele dvs. daca laptopul cade.

SECURIZAT SI USOR DE GESTIONAT

IMBUNATATIRI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU MEDIUL PROFESIONAL

Toshiba isi imbunatateste constant modelele pentru ca acestea sa indeplineasca mai multe dintre cerintele dvs. profesionale. Prin urmare, am prevazut laptopul Z50-A cu o racire silentioasa si difuzoare mai bune pentru o rezistenta sporita si o utilizare mai confortabila. Ecranul HD mai mare si tastatura retroiluminata imbunatatita, precum si dispozitivul de indicare Accupoint si touchpadul de dimensiuni mai mari, va faciliteaza vizualizarea continutului si navigarea pe laptop.

IMBUNATATIRI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU MEDIUL PROFESIONAL

SINERGIE INTRE DISPOZITIVE

Tecra Z50-A are multe caracteristici in comun cu modelele din cea mai recenta gama profesionala Toshiba, pentru a asigura uniformitatea in cadrul companiei dvs., indiferent de modelele pe care le alegeti. Astfel, prin intermediul statiei de andocare comune puteti sa accesati cu usurinta toate perifericele folosind o gama larga de porturi. De asemenea, Z50-A prezinta solutii de conectare fara a folosi statia de andocare: acestea sunt reprezentate de conexiunile HDMI, RGB si Gigabit LAN si de cele trei porturi USB 3.0, care confera un plus de confort si flexibilitate. Toate laptopurile Toshiba accepta aceeasi imagine de software, care faciliteaza personalizarea lor rapida. In plus, cititorul de amprente, afisajul non-Clear Super View, camera web, carcasa din magneziu, dispozitivul de indicare Accupoint si statia de andocare sunt incluse in configuratia standard.

SINERGIE INTRE DISPOZITIVE
 
Cod: PT545E-00F04YG6
 
Procesor

Tip procesor:

Intel® CoreTM i7

Model procesor:

4600U

Numar nuclee:

2

Tehnologie procesor:

22 nm

Frecventa procesor:

2100 MHz

Arhitectura:

Haswell

Cache:

4096 KB

Turbo Boost pana la:

3300 MHz

Producator procesor:

Intel

Procesor grafic integrat:

Intel HD Graphics 4400

 
Display

Caracteristici speciale display:

Non-reflective

Diagonala (inch):

15.6

Rezolutie:

1900 x 1080

Format display:

Full HD

Tip display:

LCD LED

 
Memorie

Capacitate memorie:

8 GB

Tip memorie:

DDR3

Memorie maxima:

16 GB

Frecventa:

1600 MHz

Slot 1:

8192 MB

 
Hard Disk

Capacitate stocare:

256 GB (SSD)

Tip Stocare:

SSD

 
Placa Video

Tip memorie video:

Integrata

Producator chipset video:

Intel

Seria:

Intel HD Graphics 4400

 
Multimedia

Audio:

Microfon integrat
Difuzoare integrate

Camera WEB:

2.0 MP

Cititor de carduri:

Da

Carduri suportate:

SD
SDXC
SDHC

Tehnologie:

DTS Studio Sound

 
Porturi

HDMI:

1

Iesire audio:

1

RJ-45:

1

USB 2.0:

1

USB 3.0:

3

VGA:

1

 
Comunicatii

Retea:

10/100/1000

Bluetooth:

4.0 + LE

Wireless:

802.11 a/b/g/n
802.11 ac

 
Alimentare

Baterie:

Li Ion 4 Celule

Autonomie de lucru:

Pana la 8 ore

 
Altele

Tastatura iluminata:

Da

Securitate:

Kensington Lock
TPM (Trusted Platform Module)
Cititor de amprenta

Greutate:

1.8 Kg

Material carcasa:

Magneziu

Caracteristici speciale:

Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor

Dimensiuni (W x H x D):

379 x 20.4 - 25.4 x 252 mm

Altele:

1 x Dock Connector

Culoare:

Gri Metalic

Tastatura numerica:

Da

Tastatura:

Tastatura internationala

 
Software

Sistem de operare:

Microsoft Windows 7 Professional 64 biti
Microsoft Windows 8.1 Professional 64 biti licenta DVD

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      HD Graphics
    • Model
      HD 4400
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 2.0
      1
    • USB 3.0
      3
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • VGA
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.8
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      4 Celule
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.