Canon Obiectiv, EF 70-300 f/4 - 5.6 IS USM AC0345B003AA

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Obiectiv, EF 70-300 f/4 - 5.6 IS USM AC0345B003AA de la Canon

Tip Body: D-SLR
Montura: Canon EOS
Tip lentila: Telephoto Zoom
Tip focalizare: Autofocus
Stabilizare de imagine: Da


Obiectiv Canon EF 70-300 f/4 - 5.6 IS USM AC0345B003AA, Canon


Caracteristici:

 * Marire puternica si totusi accesibila
 * Stabilizator de imagine in trei trepte
 * Element de obiectiv UD si tratamente Super Spectra
 * Diafragma circulara asigura o neclaritate de fundal placuta
 * Focalizare automata rapida, silentioasa 

Factor de marire accesibil
 Teleobiectivul puternic, dar accesibil ca pret EF f/4-5,6 IS USM de 70-300 mm va fi apreciat de fotografii interesati de natura si sport care doresc sa obtina imagini mai clare atunci cand fotografiaza cu camera in mana. Atunci cand este montat pe o camera EOS cu senzor de dimensiuni APS-C, obiectivul ofera un unghi aproximativ echivalent cu cel al unui obiectiv de 112-480 mm de pe o camera DSLR de cadru intreg.

Stabilizator de imagine
 EF f/5-5,6 IS USM de 70-300 mm dispune de un stabilizator de imagine (IS) in trei trepte, ceea ce il face un teleobiectiv ideal pentru captura cu camera in mana. Timpi de expunere cu pana la trei trepte mai mari decat ar fi altfel posibil pot sa fie utilizati fara nicio crestere perceptibila a neclaritatii imaginii. La panoramarea pe orizontala, sistemul IS poate sa fie setat sa corecteze doar tremurul nedorit pe verticala, iar sistemul se dezactiveaza cand camera este montata pe un trepied.

Element de obiectiv UD
 Un element de sticla UD (Dispersie ultrascazuta) corecteaza aberatiile cromatice si asigura o rezolutie si un contrast ridicate pe intregul interval de marire. La constructia teleobiectivului s-a utilizat numai sticla ecologica fara plumb.

Tratament Super Spectra
 Tratamentele Super Spectra asigura un echilibru precis al culorilor si maresc contrastul. Reduc, de asemenea, reflexiile si imaginile "fantoma" - o problema obisnuita cauzata de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Neclaritate de fundal placuta
 O diafragma cu deschidere practic circulara, controlata electromagnetic, face regiunile nefocalizate mai fluide si mai uniforme si permite ca subiectii focalizati sa iasa in evidenta pe un fundal neclar.

Focalizare ultrasonica
 Un motor ultrasonic de tip inel declanseaza focalizarea automata extrem de rapid si aproape complet silentios. Cuplul de mentinere excelent asigura atingerea precisa a punctului de focalizare, fara depasirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuala este disponibila permanent, facand posibila reglarea focalizarii fara a parasi modul de focalizare automata.


Distanta focala:


70 - 300 mm


Diafragma:


F/4.0-5.6


Constructie lentile:


15 elemente in 10 grupe


Tip focalizare:


Auto focus


Stabilizator de imagine:


Da


Distanta minima de focalizare:


1.5 m


Diametru filtru (mm):


58


Tip lentila:


Telephoto Zoom


Montura:


Canon EF


Marca:


Canon


Altele:


Stabilizator de imagine


Greutate:


630 g


Dimensiuni (D x L):


76.5 x 142.8 mm


Specificatiile producatorului
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.