Nikon lens 16-80mm f / 2.8-4 ED VR AF-S DX

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Obiective foto video

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Nikon lens 16-80mm f / 2.8-4 ED VR AF-S DX de la Nikon

Obiectiv AF-S DX NIKON 16-80MM F/2.8-4E ED VR

Obiectiv cu zoom de 5x, de inalta performanta: plaja focala larga, de 16–80 mm (echivalent format FX: 24–120 mm) si diafragma maxima luminoasa de f/2.8–4. Intervalul de la unghi larg pana la zoomul de telefotografie acopera cu usurinta majoritatea situatiilor de fotografiere: de la peisaje impresionante pana la portrete sugestive.
Compact si usor: obiectiv superb pentru orice calatorie. Corpul cantareste doar 480 g, are dimensiuni compacte si se echilibreaza perfect pe corpul aparatului foto.
Diafragma luminoasa: asigura un efect de estompare placut, fotografii clare in lumina scazuta si separarea distincta a subiectului de fundal. Diafragma f/2.8 corespunde distantei focale de 16 mm (echivalent format FX: 24 mm), iar diafragma f/4, distantei focale de 80 mm (echivalent format FX: 120 mm).
Sistem de reducere a vibratiilor (VR): minimizeaza efectele tremuratului aparatului foto, permitandu-va sa fotografiati la timpi de expunere cu pana la patru stopuri mai lungi. Functionarea sistemului VR este silentioasa, chiar si in timpul filmarii.
Constructie optica avansata: patru elemente din sticla ED si trei elemente asferice contribuie la obtinerea unor imagini clare si luminoase.
Acoperire cu nanocristale: reduce formele dublate si petele luminoase, pentru o claritate mai buna a imaginii, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate.
Motor SWM (Silent Wave Motor): pentru focalizare automata cursiva, silentioasa si precisa.
Diafragma electromagnetica: asigura in mod constant expuneri mai precise, in special cand se fotografiaza la cadente inalte de cadre.
Acoperire cu fluor: respinge efectiv apa, praful si murdaria, fara a compromite calitatea imaginii. Aceasta acoperire imbunatateste durabilitatea si faciliteaza curatarea sticlei, fara ca suprafata acesteia sa se deterioreze.
Distanta minima focalizare: 0,35 m.

CARACTERISITICI GENERALE

Distanta focala 16 - 80 mm
Constructie lentile 17 elemente in 13 grupuri
Stabilizator de imagine Stabilizator digital VR
Tip focalizare Autofocus
Distanta minima de focalizare 35 mm
Constructie diafragma 7 lamele, rotunjite
Diafragma maxima f/2.8-4
Diametru filtru (mm) 72 mm
Montura Nikon F
Greutate 480 gAi cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.