Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S de la Nikon

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Zoom puternic, cu raza de actiune extinsa. Avand un interval de distante focale de 200–500 mm si o diafragma constanta f/5.6, acest obiectiv in format FX aduce un plus de versatilitate in telefotografie.

Indiferent daca fotografiati natura salbatica, pasari, avioane sau sporturi de actiune intensa, acest obiectiv ofera performante incontestabile. Intervalul de 200–500 mm ofera o raza de actiune exceptionala.

Diafragma constanta f/5.6 asigura viteze confortabile si controlul cursiv asupra profunzimii de camp pe intregul interval de zoom.

Sistemul impresionant de reducere a vibratiilor de la Nikon va permite sa fotografiati cu timpi de expunere cu pana la 4,5 stopuri mai lungi, iar modul VR SPORT exceleaza la urmarirea actiunilor rapide. 

Super-teleobiectiv in format FX: ofera un interval flexibil de distante focale, de 200–500 mm (echivalent format DX: 300–750 mm).

Ideal pentru a fotografia natura salbatica, pasari, avioane sau sporturi de actiune intensa.

Sistem de reducere a vibratiilor (VR): minimizeaza efectele tremuratului aparatului foto si va permite sa fotografiati la timpi de expunere cu pana la 4,5 stopuri mai lungi. Modul VR SPORT ofera imagini stabile pe vizor cand se inregistreaza actiuni foarte rapide. Utilizati modul VR SPORT pentru a inregistra perfect subiecte in miscare, precum pasarile in zbor sau sporturile rapide.

Diafragma electromagnetica: pentru expuneri consecvente, mai precise, in timpul fotografierii in serii de mare viteza.

Distanta minima focalizare: 2,2 m.

Comutator de blocare a zoom-ului: pastreaza obiectivul in siguranta atunci cand nu este utilizat.

Suport pentru trepied: contribuie la stabilizarea obiectivului cand se utilizeaza un trepied.

AF cu teleconvertoare: diafragma maxima fixa f/5.6 permite functionarea in regim AF chiar si atunci cand se utilizeaza un teleconvertor 1,4x (atasat la un aparat foto compatibil cu f/8).

Accesorii incluse: parasolar detasabil si husa flexibila.

CARACTERISITICI GENERALE

Distanta focala 200 - 500 mm
Constructie lentile 19 elemente in 12 grupe
Diafragma f/5.6
Stabilizator de imagine Da
Tip focalizare Autofocus
Distanta minima de focalizare 2.2 m
Diametru filtru (mm) 95
Montura Nikon
Accesorii incluse Capac obiectiv Husa Parasolar
Dimensiuni (D x L) 108 x 268 mm
Greutate 2300 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.