Ondulator BaByliss C450E, Defined Curls 19mm, 210 grade, Invelis Quartz-Ceramic, 6 trepte de temperatura, LED, Roz/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
154,04 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 155,23 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 5.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

C450E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator BaByliss C450E, Defined Curls 19mm, 210 grade, Invelis Quartz-Ceramic, 6 trepte de temperatura, LED, Roz/Negru de la BaByliss

Vrei bucle definite, obtinute rapid? 

Cu noul Ondulator de par Defined Curls C450E de la BaByliss, cu diametrul de 19mm vei obtine bucle stranse si rezistente si un look cat mai apropiat de cel al cretelor naturale! 

Totul depinde de stilul pe care vrei sa il obtii. Pentru un look natural si relaxat, trece degetele prin par si adauga si produse de styling.

In schimb, daca iti place un look mai conservator, lasa ondulatorul sa creeze onduleuri stranse si definite!

Datorita invelisului Quartz-Ceramic, parul tau se va mentine sanatos si te vei bucura si de un plus de stralucire, iar cu cele 6 trepte de temperatura ( de la 160°C la  210°C)  vei putea obtine coafura preferata in functie de tipul tau de par.

Daca ai parul fragil, fin, decolorat sau vopsit, foloseste setarile de temperatura minime. Pentru parul mai gros insa, poti folosi setarile maxime. Iti recomandam sa faci un mic test pe o suvita de par, pana ce obtii rezultatele perfecte.

Pentru mai multa libertate in timpul utilizarii, ondulatorul de par Defined Curls 19mm, C450E BaByliss este prevazut cu un cablu pivotant cu o lungime de 2.5 metri.

6 setari de temperatura

Cu cele 6 trepte de temperatura, de la 160° la 210°C poti obtine onduleurile potrivite in functie de tipul tau de par. 

   

 Invelis Quartz-Ceramic

Invelisul Quartz-Ceramic protejeaza firul de par impotriva temperaturii ridicate si ofera un aspect stralucitor, eliminand in acelasi timp efectul de par electrizat.

   

 Pad termorezistent

In timpul sau la finalul utilizarii, depoziteaza ondulatorul de par preferat pe aceasta husa termorezistenta, fara a afecta mobilierul

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Tip cleste
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica
Functii

Oprire automata

Cablu pivotant

Incalzire rapida

Continut pachet 1 x Ondulator
Culoare Roz Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Trepte temperatura 6
Temperatura maxima 210 C

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.5 m
Diametru cilindru 19 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.