BaByliss Trusa de bigudiuri electrice 3021E, 20 bigudiuri, catifea

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Trusa de bigudiuri electrice 3021E, 20 bigudiuri, catifea de la BaByliss

ASPECT GENERAL

Bigudiurile electrice sau bigudiurile calde reprezinta alternativa la fel de eficienta a ondulatorului sau in unele cazuri a periei rotative. Pentru multe dintre noi este o metoda mai practica pentru ca atata timp cat bigudiurile electrice functioneaza, noi putem sa facem si alte lucruri. Si frumoase si cu treburile facute in acelasi timp. Daca alegi bigudiurile electrice de la BaByliss nu trebuie sa stai conectata la priza si nici nu depinzi de fire. Nu stai imobilizata langa aparat in timp ce iti faci buclele. Libertate deplina si bucle perfecte in cel mais curt timp. Odata ce ai fixat bigudiurile electrice in par iti poti vedea de programul tau din casa: poti citi o carte, poti spala vasele, poti da cu aspiratorul, sau orice activitate iti face placere. Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti aparatul de incalzit bigudiurile, astepti cateva minute pana cand bigudiurile ajung la temperatura potrivita si gata, poti sa incepi sa rulezi suvitele de par. Atat de simplu pentru niste bucle perfecte. Materialul sau invelisul bigudiurilor electrice este cel mai important criteriu de selectie. Asa cum se intampla si in cazul bigudiurilor din trusa BaByliss Volume & Curl, invelisul este ceramic. Specialistii spun ca cele mai bune bigudiuri electrice si in acelasi timp sigure pentru parul tau sunt acets tip de bigudiuri. Ceramica are proprietatea de a se incalzi foarte repede, uniform pe toata suprafata sa si este delicata cu firul de par, pastrandu-i stralucirea. Pentru a proteja parul si pentru a-l ajuta sa se mentina sanatos, bigudiurile BaByliss au si un strat din catifea. Tinand cont ca parul intra in contact cu bigudiul la o temperatura inalta, catifeaua protejeaza firul de par sa nu se deterioreze. Pentru bucle perfecte alege trusa de bigudiuri Volume & Curl de la BaByliss cu invelis ceramic si catifea.

SPECIFICATII TEHNICE COMPLETE

Temperatura maxima 130°C
Invelis Ceramic/de catifea, pentru par matasos, protejat, cu o textura sanatoasa
Numar bigudiuri 20 de bigudiuri incalzite (8 bigudiuri mari - 32 mm; 6 bigudiuri medii - 25 mm ; 6 bigudiuri mici - 19 mm)
Clipsuri 20 clipsuri fluture pentru a mentine bigudiurile
Agrafe 20 agrafe metalice pentru a mentine bigudiurile
Alte functii Intrerupator On/Off, husa de depozitare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.