BaByliss Aparat de impletit parul Twist Secret TW1000E, indicator LED, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de impletit parul Twist Secret TW1000E, indicator LED, negru de la BaByliss

Twist Secret este solutia perfecta pentru impletirea parului.

Cosite, codite si impletituri! Toate pot fi acum realizare foarte usor si rapid cu cele doua optiuni de rasucire ale aparatului Twist Secret de la BaByliss Paris. Testeaza-ti imaginatia si incearca cele mai interesante impletituri!

 

Impletituri angelice

Vrei o coafura simpla, draguta si de efect pentru plimbarile in parc in weekend? Cu Twist Secret poti avea in doar cateva minute, impletituri lejere perfecte pentru un look natural.

 

 

Impletituri triple

Impletiturile nu se demodeaza niciodata! La petrecerea colegului de scoala, iti recomandam un stil cat mai natural cu cateva impletituri simple pe care le poti prinde la spate foarte usor. In doar cativa pasi vei arata chic, gata pentru petrecere.

 

 

Coc cu impletituri

Stim ca iti place sa incerci ceva nou in fiecare zi asa ca, iti propunem o coafura inspirata din clasicul coc prins la spate. Tot ce iti trebuie este aparatul Twist Secret si cateva elastice din setul Fun Attitude de la Babyliss Paris.

 

 

Caracteristici

Tehnologie Sistem de prindere amplu, ergonomic

Indicator Indicator LED on/off

Alte functii Aplicatie BaByliss Twist Secret

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.