Braun Ondulator EC2, ceramic, rosu/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator EC2, ceramic, rosu/negru de la Braun

 

Previne decolorarea

Ondulatorul Satin-Hair 7 Colour
Ondulatorul Satin-Hair 7 de la Braun mentine culoarea vibranta si sanatatea parului vopsit. Garantand distribuirea uniforma a caldurii si impiedicand caldura excesiva, tehnologia sa unica colour saver reduce decolorarea in timpul coafarii cu 50%*, oferind o stralucire cu mult mai puternica.





 

Caracteristici principale ondulator Satin-Hair 7 Colour

Caracteristici principale ondulator Satin-Hair 7 Colour
Pastreaza umezeala parului dumneavoastra
Ondulatorul Braun Satin Hair 7 Colour nu va lasa parul ars si uscat. Dimpotriva: previne pierderea umezelii in timpul coafarii prin inducerea de ioni unici de satin in parul dumneavoastra! Acesti ioni incarcati negativ se ataseaza pe parul dumneavoastra incarcat pozitiv, reducand firele uscate si despicate, atragand particulele de umezeala din aer si directionandu-le spre locul de pe par unde sunt cel mai necesare.


Coafare antistatica
Tehnologia unica cu ioni de la Braun produce un flux bogat de ioni de satin care invaluie fiecare fir in parte. Aceasta caracteristica actioneaza ca un hidratant natural in timpul coafarii, imblanzind parul uscat si electricitatea statica, lasandu-va parul superb de stralucitor si fin.



Va protejeaza parul
Procesul de vopsire modifica usor structura suprafetei parului vopsit si decolorat. Din acest motiv este foarte importanta prevenirea stresului suplimentar asupra suprafetei parului vopsit.
Dispozitivul cilindric al ondulatorului Braun Satin Hair 7 Colour cu design unic este foarte fin, lasand parul sa alunece fara frictiune si protejandu-l contra deteriorarii - pentru o culoare superba de lunga durata.


Se adapteaza la toate tipurile de par
Ondulatorul Satin-Hair 7 Colour de la Braun asigura o temperatura adecvata a coafarii parului vopsit. E destul de simplu de fapt: Diferitele tipuri de par necesita diferite temperaturi pentru a reactiona la coafare. Caldura patrunde prin parul subtire mai usor decat prin parul gros.
De aceea ondulatorul Satin-Hair 7 dispune de un sistem intuitiv de ajustare a caldurii ce va permite sa fixati anterior temperatura exacta in functie de tipul dumneavoastra de par (subtire, normal, gros). Obtineti o coafura excelenta fara pericolul temperaturilor excesive si bucurati-va de culoarea superba mai mult timp!

Caracteristici 
Ondulator Braun EC2 63552702
  Caracteristici speciale: ioni de satin
Temperatura: 135 - 185 C 
9 (trepte electronice; in functie de tipul de par)
Punct de atingere rece (Cool Touch)
Altele: Culoare: Negru/Rosu
Durata de incalzire: 60 sec.
Oprire automata (dupa 30 min.)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.