Ondulator automat Philips BHB878/00, Senzor Moisture Protect, 3 setari de temperatura, 3 directii ondulare, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator automat Philips BHB878/00, Senzor Moisture Protect, 3 setari de temperatura, 3 directii ondulare, Alb/Roz de la Philips

Ondulator automat Philips BHB878/00, Senzor Moisture Protect, 3 setari de temperatura, 3 directii ondulare, Alb/Roz
 
 
Senzorul MoistureProtect de la Philips

Senzorul MoistureProtect masoara in timp real nivelul de umiditate a parului si adapteaza automat temperatura la nivelul optim, pastrand hidratarea naturala a firului de par.

Rezultatele demonstreaza o protectie a hidratarii de pana la 85% dupa doar 5 minute, in cazul uscatorului cu MoistureProtect.
 
De ce este important sa pastram hidratarea parului?

Parul hidratat este mai puternic si mai flexibil. Graficul de mai jos ilustreaza comparatia dintre parul cu mai multa umiditate (100% RH – umiditate relativa) si parul cu o umiditate mai scazuta (55% RH), dovedind ca primul caz rezista mai mult in fata stresului si nu se rupe / deterioreaza la fel de usor.

Tehnologia MoistureProtect de la Philips ajuta la pastrarea umiditatii in firul de par prevenind supra-uscarea si deteriorarea cuticulelor.
 
 
Pasul 1

Asaza o suvita de par de 2-3 cm in deschiderea ondulatorului. Asigura-te ca acesta este pozitionat ca in imagine.
Pasul 2

Apasa butonul de ondulare si tine-l apasat pana ce suvita este trasa in camera de ondulare. Asteapta semnalul sonor care te anunta ca bucla este gata.
Pasul 3

Elibereaza butonul de ondulare si bucla va fi gata.
 
Sistem de ondulare inteligenta pentru coafare fara efort

Bucle spectaculoase, de durata, la o apasare de buton. Tehnologia de amplificare a ondularii onduleaza fiecare suvita de par ca un stilist profesionist. Rezultate profesionale in confortul propriei locuinte.
   
Bara de ondulare mai lunga coafeaza de 2 ori mai mult par dintr-o singura miscare

Acest ondulator automat are un design unic cu o bara de ondulare mai lunga. Acum poti coafa de doua ori mai mult par dintr-o miscare si poti fi gata in jumatate din timp.
   
Ingrijire cu ioni pentru par matasos, drept si stralucitor

Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.
   
Invelis ceramic cu cheratina pentru par neted si protejat

Cheratina este unul dintre ingredientele esentiale ale parului, care il face puternic, sanatos si ii confera un aspect superb. Bara de ondulare ceramica este imbogatita cu cheratina pentru alunecare lina si protectie in timpul coafarii
   
Proiectat sa previna prinderea parului

Datorita combinatiei unice dintre designul nostru deschis, bara neteda si senzorul inteligent, poti crea bucle fara efort fara a-ti face griji cu privire la prinderea parului. Senzorul inteligent opreste dispozitivul cand detecteaza ca ai introdus par prea mult sau prea putin. Designul inovator, deschis si vertical iti permite sa scoti parul imediat. Bara neteda si etansa previne frictiunea, avand in acelasi timp grija de parul tau. Coafeaza-ti parul fara nicio grija.
   
Ghidajele inteligente de ondulare urmeaza forma parului

Ghidajele noastre unice si inteligente de ondulare creeaza bucle spectaculoase, de durata. Acestea se rotesc pentru a urma curgerea parului tau, in timp ce il infasoara usor in jurul barei de ondulare. Fiecare suvita de par este ondulata uniform la o temperatura controlata, oferindu-ti rezultate perfecte de fiecare data. De fapt, este ca si cum ai avea propriul stilist la domiciliu.
   
27 de optiuni de coafare pentru orice tip de bucle doresti

De la onduleuri usoare la bucle elastice. Garantam ca fiecare alegere va fi spectaculoasa. Alege temperatura, timpul si setarile de ondulare pentru a crea aspectul dorit de fiecare data.
   
Feedback automat cu alerta sonora cand bucla e gata

Acest ondulator automat iti ofera feedback automat. Cand bucla este gata, se emit semnale sonore continue. Aceasta caracteristica inovatoare te ajuta sa creezi rezultate minunate de durata de fiecare data, protejand si ingrijind in acelasi timp parul.
   
Prindere verticala pentru utilizare usoara

Ondulatorul automat poate fi tinut intr-o pozitie verticala naturala, oferind prindere relaxata. Aceasta iti permite sa creezi bucle omogene perfecte pe tot capul. Butoanele de operare sunt pozitionate la indemana, asa ca poti ajunge intuitiv la ele. Rezultatul: bucle chiar mai naturale si mai uimitoare.
   
Design termorezistent pentru ondulare in siguranta

Designul nostru sigur, inovator izoleaza complet caldura de mainile si degetele tale. Forma curbata, feminina a camerei de ondulare confera confort la ondulare, chiar si aproape de radacinile parului.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Automat
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica
Functii Inel prindere Oprire automata Cablu rasucibil
Continut pachet 1 x Ondulator 1 x Accesoriu de sectionare 1 x Accesoriu de curatare pentru bara
Culoare Alb/Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Timp maxim de incalzire 30 s
Trepte temperatura 3
Temperatura maxima 210 C
Tensiune alimentare 110 V 220 V

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.