Philips Ondulator BHH777/00, invelis ceramic, 200 grade, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator BHH777/00, invelis ceramic, 200 grade, negru de la Philips

 Creeaza cu usurinta bucle frumoase, naturale

Chiar si in spatele capului!
Cu ondulatorul Philips Easy Natural este usor sa creezi onduleuri frumoase, chiar si la spate. Forma sa unica in forma de lalea si placile inteligente mentin suvita de par in timpul coafarii, permitandu-ti sa creezi onduleuri printr-o simpla miscare.

 

 

Temperatura de coafare profesionala de 200°C

O temperatura de coafare profesionala de 200°C garanteaza rezultate placute chiar si pe parul des, in timp ce minimizeaza deteriorarea parului.

 

 

Clema automata pentru ondulare cu o singura mana

Placile de prindere si ondulare ale ondulatorului Philips Easy Natural prind si tin automat suvita de par in timpul coafarii, astfel incat poti ondula intr-o singura miscare si doar cu o singura mana.

 

 

Conceput in mod unic pentru crearea unor bucle frumoase, cu aspect natural

Ondulatorul Philips Easy Natural are o forma unica de lalea pentru crearea buclelor elegante si naturale, fara a depune efort.

 

 

Protejeaza impotriva arsurilor accidentale

Deoarece placile de coafare sunt protejate impotriva atingerii, nu trebuie sa iti faci griji ca vor aparea arsuri accidentale.

 

 

Invelis ceramic protector

Invelisul ceramic protector al placilor ondulatorului asigura distribuirea egala a caldurii si mai putina deteriorare a parului, pentru un par stralucitor si catifelat.

 

 

Maner subtire si dimensiune redusa pentru transport

Ondulatorul Philips Easy Natural este usor, confortabil de utilizat si compact. Manerul subtire si dimensiunea redusa ale acestuia il fac perfect pentru a fi transportat.

Caracteristici generale

Coafura Bucle
Invelis: Ceramic


Specificatii tehnice

Culoare Negru/Mov
Cablu alimentare (m) 1.8
Alimentare (V/Hz) 110-240/50-60
Altele Temperatura: 200°C
Dimensiune placi: 20 x 70 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.