Philips Ondulator ProCare Auto Curler HPS950/00, motor DC profesional, selector de temperatura, element ceramic din titan, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator ProCare Auto Curler HPS950/00, motor DC profesional, selector de temperatura, element ceramic din titan, alb de la Philips

Ondulare automată profesională pentru bucle fabuloase

Ondulare automata profesionala pentru bucle fabuloase

Ondulatorul automat ProCare de la Philips onduleaza parul pe bara incalzita si produce bucle perfecte de fiecare data.

Tratament cu ioni pentru par matasos, drept si stralucitor

Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.

Tratament cu ioni pentru păr mătăsos, drept şi strălucitor
Bară ceramică din titan

Bara ceramica din titan

Bara din titan profesionala pentru ondulare rapida, alunecare lina si par lucios. Invelisul ceramic din titan al barei combina conductivitatea termica excelenta cu o suprafata extrem de fina pentru a crea bucle perfecte.

Motor profesional fara perie

Motor DC profesional durabil pentru crearea buclelor in directii diferite. Utilizeaza-l pentru bucle cu aspect perfect, orientate in stanga si dreapta, pentru un aspect complet simetric. In mod alternativ, utilizeaza functia de ondulare automata pentru o combinatie de directii de ondulare, pentru un aspect complet natural.

Motor profesional fără perie
3 setări de căldură şi 3 de timp pentru diferite tipuri de păr

3 setari de caldura si 3 de timp pentru diferite tipuri de par

Cele 3 setari de temperatura (180°C-210°C-230°C) si cele 3 setari de timp (12 sec - 10 sec - 8 sec) te ajuta sa obtii rezultate excelente, de la bucle lejere pana la bucle bine definite, pe diferite tipuri de par. De exemplu, setarea de temperatura ridicata cu durata suplimentara pentru ondulare iti va modela buclele mai strans – ideala pentru parul mai des. Setarea de temperatura scazuta cu durata mai scurta de ondulare este optima pentru parul care necesita protectie suplimentara.

Timp de incalzire rapid, de numai 30 secunde

Element de incalzire de inalta performanta pentru timp de incalzire rapid, de numai 30 secunde.

Timp de încălzire rapid, de numai 30 secunde
Cablu de alimentare cu articulaţie cu lungime de salon 2 m

Cablu de alimentare cu articulatie cu lungime de salon 2 m

Cablul de alimentare cu lungime de salon de 2,0 m asigura flexibilitate si usurinta de utilizare sporite. Acest cablu recomandat pentru saloane face simpla utilizarea ondulatorului automat ProCare de la Philips, oriunde doresti, si iti ofera suficient spatiu pentru a obtine aspectul pe care il doresti.

3 directii de ondulare reglabile

3 directii de ondulare reglabile (stanga, dreapta si automat) adauga mai multa creativitate rutinei de ondulare. Bucle pe dreapta, bucle pe stanga - astfel incat sa poti ondula fiecare parte cu simetrie perfecta - sau ondulare automata pentru o combinatie de bucle pe dreapta si pe stanga, pentru un aspect complet natural.

3 direcţii de ondulare reglabile

Usor de ondulat, chiar si la spate

Ondulatorul automat ProCare de la Philips are un design ergonomic, sensibil, care faciliteaza crearea buclelor perfecte consecvente, pentru tot parul, chiar si la spate.

Coafare rezistenta la caldura

Noua camera imbunatatita inseamna lipsa arsurilor in timpul coafarii. Fata de ondulatoarele traditionale, nu iti vei arde niciodata degetele, deoarece designul inteligent izoleaza complet caldura de orice alte zone, in afara parului supus coafarii.

Specificatii tehnice

Tensiune 110-240 V
Setari de temperatura 230°C - 210°C - 180°C
Timp de incalzire 30 sec
Lungime cablu 2,0 m
Temperatura maxima 230 °C
Motor Motor DC profesional
3 directii de ondulare Dreapta - Alternativ - Stanga
Setari temporizator 12 sec - 10 sec - 8 sec

Accesorii

Accesoriu de curatare pentru bara Da
Accesoriu de sectionare Da

Caracteristici

Cablu de alimentare cu articulatie Da
Invelis ceramic din titan Da
Oprire automata dupa 60 min.
Avertizare sonora pentru bucla gata Da
Agatatoare Da
Tratament cu ioni Da

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.