Ondulator Remington Keratin Protect CI83V6, invelis ceramic cu cheratina si ulei de migdale, 210°C, 19-28 mm, Gri/Aramiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
200,08 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 201,27 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CI83V6

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator Remington Keratin Protect CI83V6, invelis ceramic cu cheratina si ulei de migdale, 210°C, 19-28 mm, Gri/Aramiu de la Remington


 
Parul ondulat este din nou la moda! De la mici carlionti pana la bucle lejere, a venit timpul sa imbratisezi volumul, textura si forma. Ondulatorul conic Keratin Protect este un aparat inovativ care te ajuta sa experimentezi coafuri noi si sa iti creezi bucle puternice, elastice si cu aspect sanatos.

Avand un tambur cu invelis ceramic avansat cu Cheratina si Ulei de Migdale, iti poti rasfata buclele in timp ce experimentezi si iti coafezi parul, obtinand bucle elastice sanatoase si stralucitoare.

Multumita tamburului de 19-25mm, ondulatorul conic Keratin Protect te va ajuta sa iti creezi atat bucle impresionante, cat si onduleuri seducatoare. Conceput special pentru a coafa parul de la radacina si pana la varf, tamburul are o tehnologie anti-alunecare noua si imbunatatita, prevenind alunecarea parului de pe tambur si oferind o coafare mai simpla.

Setarea PRO+ a ondulatorului conic Keratin Protect te ajuta sa iti coafezi parul la o temperatura mai sanatoasa de 185ºC, dar in acelasi timp sa obtii bucle impresionante care rezista mult timp - o functie perfecta pentru tipurile de par mai delicate.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Conic
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica


Functii

Ecran digital
Tambur cu dimensiuni de 19 - 28mm
Invelis anti-alunecare


Continut pachet 1 x Ondulator
Culoare Gri/Auriu


SPECIFICATII TEHNICE

Trepte temperatura 5
Temperatura maxima 210 C
Tensiune alimentare 230 V


DIMENSIUNI

Lungime cablu 3 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.