Ondulator Remington CI1A119, 190º, Invelis ceramic, Negru/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator Remington CI1A119, 190º, Invelis ceramic, Negru/Roz de la Remington

Buclele superbe vor atrage mereu toate privirile – iar ondulatorul MyStylist te poate ajuta sa obtii cu usurinta si rapiditate bucle cu aspect natural.

Tamburul de 19 mm este ideal pentru producerea buclelor stranse si definite, iar invelisul ceramic nu numai ca ajuta la protejarea parului tau, dar asigura si o temperatura uniforma pentru a oferi cea mai buna coafura.

Trecand instantaneu de la rece la cald, temperatura inalta ajuta la fixarea perfecta a buclelor tale. Varful rece va ajuta la protectia ta in timpul coafarii, evitand atingerea accidentala a fruntii sau a gatului tau cu varful ondulatorului incins.
Odata terminata coafarea, suportul de protectie impotriva caldurii evita lasarea ondulatorului pe podea pentru a se raci, iar o functie de siguranta opreste automat ondulatorul dupa 60 de minute.

CREEAZA-TI BUCLE STRANSE SI DEFINITE, IN DOAR CATEVA SECUNDE
Temperatura inalta a tamburului se va asigura ca buclele tale sunt create si fixate instantaneu. Tamburul este conceput special pentru a produce bucle stranse, luxuriante, care arata perfect si sanatos
   
INVELIS CERAMIC PENTRU O TEMPERATURA UNIFORMA
Invelisul ceramic se asigura ca intregul tambur atinge si metine o temperatura uniforma. Acest lucru face mai usoara coafarea parului si ofera bucle cu aspect mai sanatos, evitand zonele fierbinti si supraincalzite.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Ondulator par
Zona corporala Par
Tip ondulator Tip cleste
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Ondulare

Ondulare lejera

Material invelis Ceramica
Utilizare Par uscat
Functii

Cablu pivotant

Oprire automata dupa 60 minute

Numar capete incluse 1
Continut pachet 1 x Ondulator
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Timp maxim de incalzire 90 s
Temperatura maxima 190 C

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Diametru cilindru 19 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.