Remington Ondulator Curl Revolution Ci606, tambur rotativ, rotire automata, 5 trepte de temperatura

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator Curl Revolution Ci606, tambur rotativ, rotire automata, 5 trepte de temperatura de la Remington

Ondulator Curl Revolution cu tambur rotativ si rotire automata Ci606

CI606

Ondulator Curl Revolution

 
3 ani garantie 5 Temperature Settings Creates Curls Curl Technology Rotating Barrel Voltaj universal 4 x Protection
 

Deoarece acest ondulator inteligent se roteste automat, nu mai este nevoie sa-ti faci griji si sa-ti pierzi timpul infasurandu-ti singura parul in jurul ondulatorului. Acest ondulator nu numai ca se roteste automat, dar o face in directii diferite - permitandu-ti sa-ti ondulezi parul in aceeasi directie (daca doresti o coafura uniforma, aranjata) sau in directii diferite (daca doresti o coafura cu aspect natural).

Ondulatorul Curl Revolution de la Remington are un ecran digital care afiseaza temperatura, cu optiunea de a alege intre 5 temperaturi diferite si o functie de boost al temperaturii pentru parul mai gros sau pentru sectiuni mai mari, plus o functie de blocare a temperaturii pentru a mentine temperatura selectata de tine. Poti sa stai linistita daca te grabesti, deoarece ondulatorul este gata de utilizare in numai 15 secunde.

Acest ondulator te ajuta sa obtii o coafura perfecta fara efort - e ca si cum ai avea propriul tau hair stylist profesionist acasa. Asa ca ce mai astepti? Alatura-te revolutiei buclelor!

Protejeaza, Coafeaza si Straluceste

Protejeaza, Coafeaza si Straluceste

Avand un invelis impresionant cu protectie de 4 ori mai mare; Efectul antistatic si turmalina anodizata iti va lasa buclele perfect aranjate si stralucitoare, in timp ce invelisul ceramic permite ondulatorului sa alunece cu usurinta prin par atunci cand te coafezi.
Bucle Instant

Bucle Instant

Multumita Tehnologiei Instant Curl, Parul este ondulat cu precizie si delicatete fiind atras automat prin tambur si eliberat instant. E simplu - puneti suvita de par in tambur, apasati butonul si ondulatorul va incepe sa se roteasca si sa creeze automat bucla perfecta.

 

 
 

Caracteristici

  • Tehnologie Instant Curl - creeaza automat bucle perfecte
  • Tamburul rotativ si sectionat te ajuta sa obtii bucle minunate simplu si rapid
  • Temperatura maxima de 230°C
  • Ecran digital pentru afisarea temperaturii cu 5 setari de temperatura
  • Tambur cu invelis 4 x protection - antistatic, ceramic, turmalina, alunecare usoara
  • Incalzire rapida in 15 secunde
  • Functie boost temperatura
  • Functie de blocare a temperaturii
  • Oprire automata dupa 60 de minute
  • Voltaj universal
  • Husa pentru depozitare
  • Cablu rasucibil 1,8m
  • 3 ani garantie
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.