Remington Ondulator conic Shine Therapy Ci53W, 210 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator conic Shine Therapy Ci53W, 210 grade de la Remington

Ondulatorul Shine Therapy de la Remington ofera rezultate profesionale, usor de obtinut la dumneavoastra acasa. Tamburul cu invelis ceramic avansat va ajuta sa obtineti o coafura perfecta, tamburul alunecand delicat prin parul dumneavoastra, astfel evitand agatarea parului.

 

In plus, invelisul are in compozitie micro-particule de ulei de argan marocan pentru a obtine un par moale, matasos si stralucitor dupa fiecare coafare.

 

Tamburul conic se va asigura ca obtineti bucle minunate la fiecare utilizare. Daca doriti sa creati o coafura cu suvite ondulate sau bucle, atunci acesta este ondulatorul perfect pentru dumneavoastra. Deoarece nu are clips-ul traditional, trebuie doar sa va infasurati parul in jurul tamburului conic, tinand varful rece de la capat si folosind manusa termorezistenta inclusa in pachet, iar in cateva secunde obtinet o multime de bucle elastice.

 

Setare variabila a temperaturii

 

Cu setari variabile ale temperaturii, Remington va ofera posibilitatea de a controla nivelul temperaturii pentru a gasi setarea de temperatura perfecta pentru tipul dumneavoastra de par. Folositi setarile de temperatura scazuta pentru parul vopsit, decolorat sau subtire; o temperatura medie pentru parul normal, iar temperatura maxima pentru parul des, gros si foarte ondulat.

 

Remington

 

De peste 70 de ani, Remington a ajutat lumea sa se pregateasca. Experti in inovatii, ne mandrim ca suntem mereu in pas cu tehnologiile de top si lucram cu stilisti profesionisti din intreaga lume pentru a crea produse care functioneaza perfect, si pentru a oferi de fiecare data rezultate superioare.

 

 
Caracteristici generale

Trepte viteze:

8

Coafura:

Bucle

Invelis:

Ceramic

Utilizare:

Uscat

 
Functii si accesorii

Varf rece:

Da

Accesorii:

Husa pentru depozitare

 
Specificatii tehnice

Culoare:

Alb

Cablu alimentare (M):

1.8

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.