Remington Ondulator PROtect Ci8725, tehnologie Hydracare, 220 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator PROtect Ci8725, tehnologie Hydracare, 220 grade de la Remington

 

Ondulator PROtect

Va prezentam Ondulatorul PROtect de la Remington - ondulatorul revolutionar care va ofera bucle delicate si de lunga durata cu 62% mai putine deteriorari*.

Acest aparat hidratant ofera performante profesionale, asigurand o protectie sporita impotrivca deteriorarilor cauzate de temperaturile inalte, multumita tehnologiei inovative HydraCare. Aceasta tehnologie inteligenta pregateste parul cu un abur rece fin inainte de coafare, facand posibila coafarea parului la o temperatura mai scazuta, fara sa compromita rezultatele finale.

Ondulatorul PROtect arecinci setari de temperatura, de pana la 220°C, si un ecran digital integrat. In plus, tamburul cu invelis Ceramic Avansat asigura o prindere delicata a parului in jurul ondulatorului, fara sa il agate sau sa il smulga. Design-ul inteligent al clips-ului va prinde cu usurinta suvitele de par, coafarea devenind foarte rapida si usoara.

*In comparatie cu coafarea la 210°C fara tehnologia HydraCare

Tambur Inovativ

Tamburul de 25mm cu invelis Ceramic Avansat si un amestec inovativ format din Cheratina si uleiuri de Argan si Macadamia ofera un par stralucitor si cu aspect sanatos.

Cu ajutorul Ondulatorului PROtect iti poti crea bucle cu efect anti-static care dureaza intreaga zi.

Hidrateaza si Protejeaza Parul

Tehnologia HydraCare ofera echilibrul perfect intre hidratare si caldura in timpul coafarii parului. Combinand aburul rece cu temperatura optima de coafarare de 170°C, chiar si temperaturile scazute pot coafa perfect parul, protejand parul impotriva degradarii cauzate de temperaturile ridicate*.

Caracteristici

• Bucle delicate cu 62% mai putin deteriorate*

• HydraCare ofera echilibrul perfect intre umezeala si caldura

• Aburul rece hidrateaza parul si permite coafarea cu o temperatura mai scazuta, oferind rezultate profesionale si o protectie sporita impotriva deteriorarilor*

• Tambur de 25mm pentru bucle de marime medie

• Tambur cu invelis Ceramic Avansat cu Cheratina, si uleiuri de Argan si Macadamia pentru un par stralucitor cu aspect sanatos

• Ecran digital integrat

• 5 setari de temperatura, de pana a 220°C

• Incalzire rapida in 30 de secunde

• Oprire de siguranta automata

• Voltaj universal

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.