Ondulator conic Rowenta Elite CF3242F0, invelis Keratin & Shine, 9 trepte 130°C- 200°C, 2 manusi de protectie , ecran LCD, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator conic Rowenta Elite CF3242F0, invelis Keratin & Shine, 9 trepte 130°C- 200°C, 2 manusi de protectie , ecran LCD, Negru de la Rowenta

Bucle si onduleuri naturale, pline de stralucire

Cu ondulatorul conic Rowenta For Elite obtii bucle naturale si onduleuri superbe dintr-o singura miscare. Invelisul Keratin & Shine iti face parul matasos si adauga un plus de stralucire prin eliminarea efectului de incretire a parului pentru bucle superbe si pline de volum.
 
Bucle naturale si moi. Par matasos si stralucitor.

Ondulatorul conic Rowenta creeaza bucle naturale si onduleuri superbe cu usurinta. Invelisul Keratin & Shine reduce efectul de electrizare cauzat de energia statica si iti face parul matasos si neted pentru mai mult timp. Acest ondulator ofera posibilitatea ajustarii temperaturii pentru mai mult control: seteaza temperatura in functie de tipul de par si de rezultatele dorite datorita celor 9 trepte de temperatura (130°C- 200°C). Bucura-te de confort sporit datorita cablului de alimentare rotativ 360° si a celor 2 manusi de protectie pentru o manevrare in siguranta a ondulatorului.
 
Miscare simpla si rapida

Ondulator conic profesional proiectat special pentru a obtine bucle naturale si lejere cu usurinta.
   
Invelis exclusiv Keratin & Tourmaline

Invelisul exclusiv imbina cheratina, o componenta esentiala a parului, de care depinde rezistenta si elasticitatea acestuia cu turmalina, ce emite ioni in mod natural, intensificand stralucirea si efectul antistatic pentru un par superb si stralucitor.
   
Par neted
 
Efectul ionic reduce efectul de electrizare a parului cauzat de energia statica.
   
Setari precise (LCD)

Control precis al temperaturii (de la 120°C la 200°C).
   
Manusa de protectie

Pentru manevrare in siguranta.
   
Confort in utilizare

Cablul de alimentare rotativ 360° asigura confort sporit in utilizare.
   
Incalzire rapida

Gata de utilizare in doar 90 de secunde.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Conic
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Continut pachet Manusi de protectie; 1 x Ondulator
Culoare Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Timp maxim de incalzire 60 s
Trepte temperatura 9
Temperatura maxima 200 C
Putere 41 W


DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.