Ondulator de par Rowenta Curls Forever CF3112F0, 25 W, Invelis Keratin & Shine, 180° C, Negru/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator de par Rowenta Curls Forever CF3112F0, 25 W, Invelis Keratin & Shine, 180° C, Negru/Roz de la Rowenta

Rezultate de lunga durata in numai cateva secunde

Ondulatorul Rowenta Curls Forever ofera bucle perfecte pentru o coafura plina de stralucire perioada indelungata. Bucura-te de bucle bine definite si rezultate de lunga durata datorita suprafetei pentru ondulare subtire, ce permite o coafare rapida si o incalzire in numai 30 de secunde, astfel poti obtine coafura ideala intr-un timp scurt.
 
Ondulatorul Rowenta Curls Forever este perfect pentru a obtine rezultate rapide si de lunga durata. Designul inovativ cu o suprafata pentru coafare cu un diametru de numai 10 mm ce garanteaza un transfer optim de caldura pentru a obtine bucle perfect definite. Descopera ondulatorul ce-ti va face viata mai usoara, cu o incalzire rapida in numai 30 de secunde pentru rezultate perfecte intr-un timp scurt. Invelisul Keratin & Shine ofera protectie parului si reduce efectul de electrizare prin intermediul ionilor pentru un par moale, usor de coafat in deplina siguranta. De asemenea, ondulatorul beneficiaza de o temperatura de pana la 180° C pentru a garanta rezultate perfecte.
 
Desgin inovativ pentru rezultate de lunga durata

Obtine bucle fermecatoare perioada indelungata, cu o suprafata de coafare de 10 mm proiectat special pentru a oferi un transfer de caldura optim.
   
Ondulare rapida si usoara

Experimenteaza beneficiile unei sesiuni de coafat rapide inca de la primele secunde datorita tehnologiei avansate a ondulatorului.
   
Rezultate perfecte

Sesiuni de coafat sigure si eficiente datorita transferului optim de caldura si a tehnologiei de control a temperaturii ce va mentine ondulatorul la 180° C.
   
Invelis Keratin & Shine

Bucura-te de un par moale si usor de coafat datorita efectului ionic al invelisului pentru o coafura stralucitoare.
   
Incalzire rapida pentru rezultate rapide

Ondulatorul Rowenta este gata de utilizare in numai 30 de secunde pentru ca tu sa te poti bucura de o coafura strplucitoare intr-un timp scurt.
   
Usor de utilizat

Manusa inclusa face sesiunea de coafat usoara si sigura pentru a obtine bucle perfecte in deplina siguranta.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.