Rowenta Ondulator Respectissim CF3411, LCD, invelis ceramic, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator Respectissim CF3411, LCD, invelis ceramic, alb de la Rowenta

Functie de monitorizare a timpului necesar pentru realizarea buclelor: timpul necesar realizarii unei bucle este setat automat in functie de tipul de par selectat. Un semnal sonor va fi emis la sfarsitul ciclului de incalzire a suvitei de par.
 

 

3 programe ADVANCED CARE pentru protectia parului si pentru un rezultat optim. Alegeti-va programul in frunctie de tipul dumneavoastra de par: subtire, mediu sau gros.

 

Temperatura si timpul de expunere se adapteaza in mod automat fiecarui tip de par:

1. Par subtire: 150°C/10 secunde
2. Par mediu: 160°C/10 secunde
3. Par gros: 170°C/10 secunde

 
Temperatura setata in mod automat de ondulator, in functie de tipul de par pe care il aveti, poate fi schimbata de catre utilizator (130°C - 200°C).
 
Tmpul necesar pentru realizarea unei bucle poate fi si el schimbat in mod manual (5, 8, 10 secunde).
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.