Davidoff The Brilliant Game Eau de Toilette 100ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere The Brilliant Game Eau de Toilette 100ml de la Davidoff

The Brilliant Game Eau de Toilette 100ml

 

The Brilliant Game de Davidoff este un parfum oriental lemnos de barbati, lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Jacques Huclier.

Note de varf: Campari, vermut, fructe rosii, portocala amaruie, lamaie si salvie;

Note de mijloc: cedru si floare de portocal;

Note de baza: boabe de tonka, fan, cumarina si caramel.

 

Despre Davidoff

Davidoff este o companie elvetiana sinonima cu viata luxurianta. Omul din spatele acestui brand este Zino Davidoff. Nascut in 1906 in Kiev, Ucraina, el a fost primul din cei patru copii ai unor vanzatori evrei de tabac. Scapand de antisemitismul omniprezent in tara de bastina, parintii sai s-au mutat in Elvetia si si-au stabilit afacerea cu tabac acolo. Dupa ce a terminat scoala in 1924 a calatorit in intreaga lume pentru a invata mai multe despre tabac, iar in 1930 a preluat afacerea familiei si a transformat-o intr-un imperiu international al tigarilor de lux. In afara ca este cunoscut pentru trabucurile sale cubaneze, Davidoff este cunoscut si pentru parfumurile sale. In 1984, a lansat prima coplonie, Davidoff Classic, si doi ani mai tarziu a lansat un alt parfum ce i-a purtat numele. Poate cel mai cunoscut parfum al sau pentru barbati este Cool Water fiind lansat in 1988. Acesta a este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri masculine. Compania a produs multe versiuni sub aceeasi denumire: Cool Water Game, Cool Water Deep si Cool Water Summer Fizz. Alte parfumuri includ Good Life si ECHO. Bazanduse pe acest succes a lansat Cool Water for Women si curand dupa acesta Cool Water Frozen Perfume for Women. Compania a mai produs si varianta pentru femei a Good Life. Pe langa tigari si parfumuri, Davidoff si-a pus numele si pe portofele fine, ceasuri, coniac si cafea.

 


Caracteristici:
Model parfum: The Brilliant Game
Cantitate: 100ml
Pentru: Barbati
Tip produs: Apa de toaleta
Colectie: The Brilliant Game
Grupa de parfum: Parfumuri
Categorie olfactiva: Lemnos, Oriental
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.