Apa de Parfum Hermes, Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver, Barbati, 100 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apa de Parfum Hermes, Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver, Barbati, 100 ml de la Hermes

Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver de Hermès este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel.

Parfumul prezinta citrice, vetiver, piper de Sichuan si bergamot.

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Aceasta societate, fondata in anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de catre Thierry Hermès, a inceput prin a produce sei de cai, hamuri si alte echipamente pentru echitatie. Ulterior, a inceput sa ofere si alte produse din piele (genti, curele etc.), acoperisuri pentru trasuri, ceasuri, esarfe de matase etc. si, in cele din urma, produse cosmetice de lux pentru barbati si pentru femei.

Primul parfum, Eau d’Hermès, creatie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat in anul 1951. Cel mai mare succes a fost insa atins de Calèche si de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor frantuzesti). Incepand cu anul 2004, pentru Hermès lucreaza „maestrul emotiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul indragitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.

Nu va surprinde probabil pe nimeni ca numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, impodobeste unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale si rafinate, fiecare fiind cu adevarat o opera de arta, creata doar pentru a va incanta simturile. Nu este de mirare ca au castigat o serie de premii importante si ca sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow si Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!

In afara de parfumuri, Hermès a lansat pe piata si truse cosmetice exclusive, care contin spuma de ras, geluri de dus, lapte de corp si alte preparate de cea mai buna calitate. Daca doriti sa faceti o placere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitati.

Brand-ul Hermès ii va interesa cu siguranta pe toti cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretentiosi si nu se multumesc cu putin - si nu ezita sa plateasca in plus pentru lux.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Apa de parfum
Tip Luxury
Pentru Barbati
Forma/Textura Fluid
Tip aplicare Vaporizator
Continut pachet 1 x Apa de parfum


DETALII AROMA

Categorie olfactiva Lemnos, Aromatic


DIMENSIUNI

Cantitate 100 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.