Kenzo Parfum de barbati Pour Homme apa de parfum 100ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Parfum de barbati Pour Homme apa de parfum 100ml de la Kenzo

Kenzo Homme Eau de Parfum de Kenzo este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Kenzo Homme Eau de Parfum a fost lansat in 2016. Kenzo Homme Eau de Parfum a fost creat de Nathalie Gracia-Cetto si Olivier Pescheux.

- Notele de varf sunt cardamom, menta si citrice;
- Notele de mijloc sunt note marine, salvie si condimente;
- Notele de baza sunt vetiver, vanilie, cedru si lemn de santal.
 


Brandul Kenzo a fost creat de designer-ul japonez Kenzo Takada la inceputul anilor '70 de ani in Paris.  Se spune ca Kenzo Takada, acum in varsta de 70 de ani, s-a indragostit de moda uitandu-se la revistele surorii sale. In ciuda impotrivirii familiei, Takada a urmat o cariera in moda pentru ca „scoala normala” i se parea plictisitoare. Parfumuri Kenzo au fost create in serie pana in 1988, cand a fost lansata prima colectie marca Kenzo. In prezent, parfumurile Kenzo sunt cunoscute in intreaga lume pentru aromele lor originale si stilul inimitabil. De asemenea, produsele Kenzo creeaza si dau tonul trend-urilor de pe piata parfumurilor.

Unul dintre cele mai interesante pafumuri este Kenzo Parfum D'Ete cu aroma sa “verde si senzuala”. De asemenea, "Oriental City" Kenzo Tokyo, un produs pentru barbati este perfect pentru cei care vor sa experimenteze ceva nou si inedit.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Apa de parfum
Tip Luxury
Pentru Barbati
Forma/Textura Fluid
Tip aplicare Vaporizator
Continut pachet 1 x Apa de parfum

DETALII AROMA

Categorie olfactiva Lemnos
Marin
Note de varf Menta
Citrice
Cardamon
Note de mijloc Salvie
Condimente
Note marine
Note de baza Vanilie
Lemn de santal
Vetiver
Cedru
labdanum

DIMENSIUNI

Cantitate 100 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.