Hermes Parfum de dama Elixir des Merveilles Eau de Parfum 30ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Parfum de dama Elixir des Merveilles Eau de Parfum 30ml de la Hermes

Elixir des Merveilles Eau de Parfum, 30 ml

 

Elixir des Merveilles de Hermes este un parfum oriental fougere pentru femei. Elixir des Merveilles a fost lansat in 2006.

Nasul din spatele acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul are urmatoarele caracteristici: balsam Peru, zahar vanilat, chihlimbar, lemn de santal, tonka fasole, patchouli, Siam rasina, caramel, stejar, tamaie, coaja de portocala si cedru.

Anul lansarii: 2006

Note: balsam Peru, zahar vanilat, chihlimbar, lemn de santal, tonka fasole, patchouli, Siam raşina, caramel, stejar, tamâie, coaja de portocala, cedru

Stil: oriental fougere.

 

Despre Hermes

In anul 2000 Hermes sa mutat pe segmentul de imbracaminte in China, gestionate de membru al familiei Claude Brouet. Si primul magazin de incaltaminte John Lobb, de asemenea, a fost deschis in acel an la New York. In anul 2003, Hermes a debutat cu prima sa colectie haute-couture pentru toamna sezonul iarna 2004-2005 si o gama controversata de parfumuri sofisticate. Dupa 28 de ani ca sef al firmei, Jean-Louis Robert Frederic Dumas-Hermes s-a retras de la firma in ianuarie 2006. a fost cunoscut pentru farmecul sau si unul dintre expertii cei mai mari din Europa pe lux, a murit in 2010 dupa o boala indelungata. Patrick Thomas, care s-a alaturat companiei in 1989 si care a lucrat cu Jean-Louise l-a inlocuit pe Hermes aceste luni si astfel Thomas a devenit primul non-Hermes la conducerea companiei. Fiul lui Jean-Louis Pierre-Alexis Dumas si nepoata Pascal Mussard au devenit co-directori de creatie.


Caracteristici:
Model parfum: Elixir des Merveilles
Cantitate: 30ml
Pentru: Femei
Tip produs: Apa de parfum
Colectie: Elixir des Merveilles
Grupa de parfum: Parfumuri
Categorie olfactiva: Oriental
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.