BaByliss Perie rotativa Beliss AS200E, 2 viteze, 1000 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie rotativa Beliss AS200E, 2 viteze, 1000 W, negru de la BaByliss

Cu 4 tipuri de accesorii și cu funcție ionică, BaByliss BeLiss AS200E este soluția ideală pentru a-ți putea aranja singură părul, într-un mod cât mai rapid și mai ușor cu putință, fără a mai fi nevoită să pierzi timp pe drumul spre coafor. Înlocuiește clasicul uscător cu această perie care te ajută să te bucuri de o coafură diferită de fiecare dată: de la uscarea părului, până la îndreptarea perfectă, volum bogat de la rădăcină sau o simpla finisare.

Cu 2 setari de temperatura si cu functie ionica, BaByliss AS200E, reduce electrizarea parului si il netezeste pentru a fi usor de gestionat, stralucitor si matasos.

Putere: 1000W

Tehnologie: Tehnologie pe baza de ioni

Jet de aer: Functie aer rece

Tip aparat: Perie rotativa

Filtru: Filtru detasabil

Trepte de temperatura: 2 trepte de temperatura

Accesorii: 4 tipuri de accesoriii: difuzor pentru uscare, perie rotativa de 50mm pentru volum, capat pentru indreptate si perie pentru finisare si geanta depozitare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.