Bosch Perie rotativa PHA7371, 2 perii rotunde, ionizare permanenta, 700 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Perie rotativa PHA7371, 2 perii rotunde, ionizare permanenta, 700 W, negru de la Bosch

Tehnologia EasyCurl - perie rotativa cu peri retractabili pentru o manevrare usoara si pentru obtinerea rapida a buclelor perfecte si de efect, a onduleurilor, a volumului si pentru rasucirea varfurilor.

 

• Perie rotunda cu peri retractabili (30 mm) pentru obtinerea rapida a buclelor perfecte si de efect, a onduleurilor, a volumului si pentru rasucirea varfurilor

• Perie rotunda cu peri retractabili (22 mm) pentru obtinerea usoara a unor bucle perfect definite si stralucitoare

 

Putere 700 W

Butonul Cool mentine forma parului!

Dupa ce parul a fost coafat utilizand aer cald, acest buton pentru aer rece asigura mentinerea formei sale. Aerul rece fixeaza coafura pe care ai creat-o, astfel incat parul tau. sa isi pastreze forma.

Articulatie sferica flexibila. Mai multa miscare!
Simplu si practic. Placa pentru indreptat parul si ondulator - articulatia rabatabila flexibila iti ofera si mai multa libertate pentru coafuri creative. Flexibilitate mai mare si manevrare mai confortabila.

 Doua comutatoare separate - unul pentru setarea ventilarii si unul pentru temperatura - cu trei satari pentru temperatura si doua pentru ventilare, permit existenta a sase combinatii diferite adecvate tipului tau de par.

Pot fi luati in considerare factori precum uscarea rapida sau cea deosebit de delicata, in cazul unui scalp sensibil.

Efect antistatic datorita functiei ionizare - jetul de aer ionizat reduce incarcarea electrostatica a parului, iar acesta se piaptana mai usor si este mai stralucitor.

Perii retractabili permit coafarea fara efort si fara incalcire a parului. Dupa rularea suvitei de par, periile rotunde pot fi retrase cu usurinta.

 Cele 2 butoane pentru selectarea sensului de rotatie permit selectarea libera a sensului de rotatie a ambelor accesorii.

 

Caracteristici generale

Tip aparat: Perie cu aer cald

Trepte viteze: 2

Utilizare: Uscat

 

Altele

Jet de aer rece
Protectie temperatura
2 setari de temperatura
Carlig agatare

 

Accesorii

Perie rotunda

 
Caracteristici tehnice

Putere (W): 700

Tip alimentare: Retea

Lungime cablu: 1.8 m

Culoare: Negru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.