Braun Perie ionica AS720, 700 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie ionica AS720, 700 W, negru de la Braun

Caracteristici principale

• Tehnologie IONTEC: Performanta Ionica superioara pentru a preveni parul "electrizat" si a-i oferi stralucire naturala si finete. Asigura o coafare sanatoasa si blanda.

• Echilibrul nivelului de umezeala: Ioni activi refac echilibrul nivelului de umezeala al parului dumneavoastra.

• Dinti netezi: Va protejeaza parul contra deteriorarii si ruperii

• Filtru cu plasa special conceput: Previne aspirarea parului in aparat pentru a evita incurcarea sau ruperea lui

• Setari caldura/ jet de aer pentru coafare personalizata

Descrierea produsului

Coafuri diversificate pentru par sanatos si lucios: Instrument de coafat cu aer Satin Hair 7 

Noul instrument de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 va coafeaza parul in mod eficient si bland, lasandu-l sanatos si frumos in fiecare zi. Indiferent de tunsoare sau lungimea parului: cu instrumentul de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 va puteti bucura de o gama variata de coafuri. Schimbati-va stilul pentru a se potrivi cu starea dumneavoastra de spirit - cu protectia maxima pentru par de la Braun puteti fi sigure ca parul dumneavoastra va arata la fel de sanatos pe cat se simte.

Instrumentul de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 dispune de inovatia de ultima ora de la Braun si este extreme de bland cu parul dumneavoastra. Este primul aparat de coafat de la Braun cu tehnologie IONTEC - inovatia unica de la Braun proiectata special pentru a proteja sanatatea parului dumneavoastra si prin urmare o coafare sanatoasa. Ioni de satin functioneaza ca un hidratant imblanzind parul uscat si electricitatea statica lasandu-va parul superb de stralucitor si fin.

Deoarece parul ud este destul de fragil si se poate rupe usor, atasamentele versatile ale instrumentului de coafat de la Braun au dinti fini si netezi, cu o suprafata uniforma. Acestia tin ferm parul in timpul coafarii fara a deteriora cuticula. Pentru a face coafatul si mai sigur, instrumentul de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 are un filtru de plasa detasabil, care previne aspirarea parului si ruperea in interiorul aparatului.

"Instrumentul de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 cu tehnologie IONTEC este cel mai convenabil deoarece este complet portabil si multifunctional. Este un instrument perfect de tinut la birou deoarece improspateaza vivacitatea paruluisi elasticitatea sanatoasa intr-o clipa, excelent daca vrei sa iesi in oras direct de la birou." Sascha Breuer, stilistul celebritatilor

Functii principale

Tehnologie IONTEC

Ca toate celelalte aparaturi Braun Satin Hair 7, instrumentul de coafat cu aer Braun Satin Hair 7 dispune de inovatia de ultima ora de la Braun, tehnologia IONTEC.

 IONTEC este o tehnologie unica special conceputa pentru a proteja sanatatea parului dumneavoastra, si a va asigura un coafat sanatos. Jeturile verzi de ioni imprastie milioane de ioni activi pe suprafata parului pentru a atrage particule de umezeala din aer in timpul coafarii. Rezultatul este un par impecabil, radiant si un stil stralucitor care reflecta sanatatea parului dumneavoastra.

Echilibrul nivelului de umezeala

Ioni activi invaluie fiecare fir de par si refac rapid echilibrul de umezeala al parului dumneavoastra, care se pierde de obicei prin coafarea cu aer fierbinte.

Coafare antistatica

Tehnologia unica de la Braun cu ioni produce un flux bogat de ioni de satin care invaluie fiecare fir in parte. Aceasta performanta ionica avansata actioneaza ca un hidratant natural in timpul coafarii, imblanzind parul uscat si electricitatea statica, lasandu-va parul superb de stralucitor si fin.

Anti- rupere

Peria si pieptenele special concepute de Braun va protejeaza cuticula contra deteriorarii si ruperii datorita tehnologiei unice cu dinti netezi.

Contra uscarii

Peria si pieptenele inovatoare distribuie uniform aerul cald si prin urmare previn supraincalzirea si uscarea. Avand perii cu suprafata neteda, parul este aranjat cu blandete.

Filtru cu plasa

Filtrul ingenios cu plasa aflat in partea posterioara a manerului ergonomic ajuta la prevenirea ruperii. Astfel, parul dumneavoastra nu va putea fi aspirat in aparat si nu se va incurca in interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea si mai sigura- in plus se poate demonta cu usurinta filtrul pentru curatarea lui.

Personalizare

Coafarea individuala necesita setari individualizate. Cele 2 setari de temperatura ale aparatului Braun ajusteaza caldura si jetul de aer in functie de nevoile personale. Puteti fi sigura ca gradul de temperatura si jetul de aer sunt intotdeauna potrivite pentru tipul dumneavoastra de par, astfel incat parul dumneavoastra nu se va usca in timpul coafarii.

Functie cu jet de aer rece (Cold Shot)

Butonul extra cu aer rece ofera finalizarea perfecta coafurii dumneavoastra.

 

Functii aditionale

• Cablu 2m

• Bucla pentru agatare

• Culoare: negru

Ce e in cutie 

 

Intrebari frecvente

1. Ce inseamna tehnologia Braun IONTEC?

Tehnologia IONTEC este o combinatie de ioni negativi si o functie unica special conceputa pentru a oferi ingrijirea maxima a parului. Tehnologia de ioni activi impreuna cu functia superioara de control a caldurii sunt o descoperire inovativa care a dovedit ca ofera un par sanatos si frumos.

2. De ce sunt ionii importanti la ingrijirea parului?

Parul are propriiile incarcari de suprafata care conduc la fenomenul de respingere al firelor de par unul de celalalt- un fenomen cunoscut ca static (cea mai simpla analogie este de a va imagina doi magneti respingandu-se unul pe celalalt).

Odata ce ionii incep sa interactioneze cu fiecare fir de par in parte permit oricaror fire rebele sa se aseze langa celelalte fara a se impinge unul pe celalalt- fara fire de par electrizate! Rezultatul- stralucire fina in timp ce inlatura electricitatea statica si imblanzeste parul uscat.

3. Exista beneficii extra la folosirea instrumentului Braun IONTEC?

Instrumentul cu aer Braun IONTEC functioneaza ca un balsam: ionii minimizeaza in mod continuu formarea incarcarilor electrice, drept urmare impiedica frecarea fibrelor parului.

Aparatul Braun IONTEC totodata ofera un aspect radiant, fin si sanatos al parului prin mentinerea proviziilor de umezeala necesare.

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.