Philips Perie cu aer cald ProCare Airstyler HP8656/00, 1000 W, invelis ceramic, mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie cu aer cald ProCare Airstyler HP8656/00, 1000 W, invelis ceramic, mov de la Philips

1000 W pentru un par frumos 

Acest uscator de par de 1000 W creeaza un flux de aer optim si o putere de uscare delicata pentru un par frumos in fiecare zi.

Perie termica de 38 mm pentru un par lin 

Peria termica are un diametru foarte larg de 38 mm. Latimea barei o face un instrument de coafat perfect pentru crearea de stiluri si onduleuri fine.

Perie retractabila pentru ondulare usoara 

Acest aparat Airstyler usor de utilizat este simultan o perie de coafat si un ondulator. Perii se retrag in perie la atingerea unui buton pentru a putea scoate usor aparatul de coafat din par. Ramane doar o bucla elastica minunata.

Duza ingusta pentru un flux de aer concentrat 

Concentratorul functioneaza focalizand prin deschidere fluxul de aer spre anumite zone. Acesta asigura o coafare precisa si este foarte indicat pentru retusul sau finisarea unei coafuri.

Aparat pentru volum pentru mai mult volum la radacini 

Acest aparat unic si inovator pentru volum va permite sa creati volum acolo unde doriti - la radacini.

Mai multa ingrijire cu tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept 

Tratamentul ionic asigura o uscare anti-statica. Ionii negativi elimina parul electrizat, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted si drept care straluceste de frumusete.

Setare aer rece pentru uscare delicata 

O setare aer rece este o setare cu nivel redus de incalzire, care usuca delicat parul pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Aceasta functie este adecvata pentru toate tipurile de par, dar in special pentru parul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfecta pentru anotimpul calduros al verii!

Caracteristici

Tip aparat Perie cu aer cald
Material invelis Ceramic
Utilizare Umed
Uscat
Accesorii Perie retractabila
Perie termica
Aparat pentru volum
Perie dreptunghiulara
Cap de aspirare

Caracteristici tehnice

Putere (W) 1000
Tip alimentare La retea
Lungime cablu 2 m
Culoare Mov

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.