Perie cu tambur incalzit REMINGTON Keratin Protect CB8338, 180°C, invelis ceramic, 5 setari de temperatura, Gri/Bronz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie cu tambur incalzit REMINGTON Keratin Protect CB8338, 180°C, invelis ceramic, 5 setari de temperatura, Gri/Bronz de la Remington

 
Un par finisat, plin de volum si elasticitate este super seducator si mereu in tendinte. Pe marile scene am vazut cum marii designeri se joaca cu o multime de texturi, de la cozi pline de elasticitate, la coafuri drepte pline de volum, onduleuri ravasite si bucle sic – toate aratand extrem de sanatos si avand o forma perfecta. Nu va speriati, peria cu tambur incalzit Keratin Protect a venit pentru a va ajuta sa va creati un par plin de volum si bucle cu aspect sanatos, fara efort!

Conceput pentru a fi extrem de delicat cu buclele si perfect pentru toate tipurile de par, tamburul de 38 mm are un invelis ceramic avansat cu Keratina si Ulei de Migdale care se transfera in par in timpul coafarii pentru a crea un volum perfect. Perii inovatori creeaza un finisaj matasos si varfuri netede minunate, asa ca poti obtine bucle perfecte perfecte si elastice, de fiecare data.

Acest aparat la moda are un ecran digital pentru setarea temperaturii, ce iti permite sa alegi dintre cinci setari de temperatura, de pana la 180ºC. Avand un timp de incalzire de doar 30 de secunde, iti poti alege temperatura potrivita pentru tipul tau de par, oferindu-ti controlul de care ai nevoie pentru a produce bucle, onduleuri sau coafuri pline de volum. Un par puternic, coafat si finisat.
 
Temperatura optima pentru parul tau

Peria cu tambur incalzit Keratin Protect are 5 setari de temperatura pe care poti sa le ajustezi in functie de nevoile unice ale parului tau, oferindu-ti controlul de care ai nevoie pentru a obtine o coafare mai sanatoasa.
 
Tambur cu Keratina si Ulei de Migdale

Rasfata-ti buclele in timp ce le coafezi. Tamburul incalzit de 38mm al periei Keratin Protect nu este creat doar pentru a oferi volum si bucle, invelisul ceramic avansat cu Keratina si Ulei de Migdale oferindu-ti un par stralucitor, elastic si cu aspect mai sanatos.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie termica
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica
Functii Control temperatura
Culoare Gri/Bronz


CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte temperatura 5
Temperatura maxima 180 C

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.