Perie electrica de indreptat parul Remington Keratin Protect CB7480, 230°C, invelis ceramic, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,01 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 286,20 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CB7480

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Perie electrica de indreptat parul Remington Keratin Protect CB7480, 230°C, invelis ceramic, Argintiu de la Remington



 
Parul drept este foarte la moda - insa nu vrei ca el sa aiba putin mai mult volum? Acum este posibil sa mentii volumul natural al parului tau in timp ce il indrepti la perfectie!

Va prezentam peria de indreptat parul Keratin Protect, o perie incalzita 2 in 1 care indreapta parul in timp ce il perie, ajutandu-te sa obtii coafuri naturale si un par drept cu aspect sanatos, in doar cateva minute. Acesta este un aparat modern, esential pentru obtinerea unui par drept cu aspect natural doar prin simpla trecere a periei prin par.

Combinand o perie cu o placa de indreptat parul, peria de indreptat parul Keratin Protect a fost conceputa special pentru a reduce timpul de coafare. Periaza-ti parul drept in doar cateva minute si exprima-ti propriul stil fara sa compromiti sanatatea parului tau.

Capul mare de perie incorporeaza peri incalziti din ceramica cu Cheratina si Ulei de Migdale care se trasfera in par si fac ca aceasta se alunece usor, de la radacina si pana la varfuri, oferind coafuri drepte, matasoase si cu aspect sanatos.

Peria de indreptat parul fixeaza umiditate in par, lasand in urma un par matasos si delicat. Tehnologia ionica anti-statica face acest lucru prin eliberarea ionilor negativi in timp ce te coafezi, ajutand la reducerea electrizarii parului. Avand 3 setari de temperatura de pana la 230ºC, aceasta iti permite sa iti alegi temperatura potrivita pentru tipul tau de par, iar varful plat a fost conceput special pentru a iti permite sa ajungi mai aproape de radacini in timpul coafarii.

Pentru a pastra volumul natural al parului, am conceput o perie care indreapta sectiuni mai mari de par, oferind o coafare mai rapida - chiar si pentru persoanele cu par mai des. Un par Drept. Puternic. Matasos.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie termica
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Ceramica
Beneficii Netezire
Functii Control temperatura
Culoare Argintiu
Continut pachet 1 x Perie


CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Trepte temperatura 3
Temperatura maxima 230 C
Timp maxim de incalzire 30 s
Tip alimentare La retea

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.