Perie de indreptat parul Remington Volume & Straight CB7A138, Invelis ceramic, 150-230°C, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie de indreptat parul Remington Volume & Straight CB7A138, Invelis ceramic, 150-230°C, Negru de la Remington

Coafarea parului nu s-a simtit niciodata mai bine. Multumita Periei Incalzite Volume & Straight, e simplu sa obtii coafuri drepte pline de volum, demne de saloanele profesionale.

Avand un invelis ceramic cu tehnologie anti-statica, prin periere, aceasta confera parului atat volum, cat si textura. Perii ceramici incalziti aluneca cu usurinta prin par, creand coafuri netede si fara efect static.

Peria Incalzita Volume & Straight te va ajuta sa obtii zilnic un par care va atrage toate privirile.
 
Coafare rapida

Coafarea rapida si parul fabulos sunt esentiale pentru a fi neinfricata - iar pentru asta am conceput Peria Volume & Straight. Avand un timp de incalzire rapid de doar 30 de secunde si un tambur cu peri incalziti, conceputi pentru a capta mai mult par dintr-o singura trecere, iti poti crea o coafura demna de salon, in doar cateva minute.
   
Coafare versatila 3 in 1

Conceputa pentru a fi cel mai versatil aparat de coafat, cu ajutorul Periei Volume & Straight iti poti crea onduleuri perfecte si sa-I conferi parului tau volumul de care ai nevoie. Avand 3 setari de temperatura, de la scazuta (150 C), la medie (190 C) si pana la inalta (230 C), iti poti alege temperatura ideala pentru parul tau. Peria incalzita cu tambur de 38 mm nu numai ca va indrepta parul in timpul coafarii, dar va adauga si mai mult volum parului.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie termica
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare, Ondulare
Material invelis Ceramica
Beneficii Volum, Varf rece, Incalzire rapida


Functii

Control temperatura
Oprire automata
Cablu rotativ
Tehnologie Anti-static
Culoare Negru


CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare 110 V, 240 V
Putere 96 W
Trepte temperatura 3
Temperatura maxima 230 C
Timp maxim de incalzire 30 s
Tip alimentare La retea


DIMENSIUNI

Lungime cablu 3 m
Greutate 514 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.