Remington Trusa de coafat AS7055, 800 W, 2 temperaturi/viteze, bigudiuri Big Style, concentrator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Trusa de coafat AS7055, 800 W, 2 temperaturi/viteze, bigudiuri Big Style, concentrator de la Remington

 

Fii gata sa maresti volumul!

Nu a fost niciodata mai usor sa obtii bucle perfecte si volum. Fie ca iti revitalizezi parul uscat ori ca iti aranjezi parul dupa spalare, cu Airstyler-ul cu bigudiuri Big Style de la Remington poti sa ai un volum perfect, ca de salon, in cateva minute.

 

Este o alternativa grozava pentru bigudiuri electrice sau uscatul parului cu o perie rotativa. Styler-ul vine impreuna cu15 bigudiuri cu adeziv, asa ca nu mai ai nevoie de agrafe sau ace de par. E simplu - selectezi marimea dorita a bigudiului, il atasezi styler-ului, rasucesti suvita in jurul bigudiului si lasi styler-ul sa-ti usuce parul din interior pentru a asigura un stil perfect. Foloseste bigudiurile mari pentru suvitele din varful capului pentru a obtine mai mult volum, si bigudiurile mici unde vrei sa creezi bucle mici ori suvite ondulate.

 

Fie ca iti doresti niste bucle superbe ori un stil sofisticat cu mult volum la radacina, peria atasabila cu peri termali te ajuta sa iti finalizezi look-ul prin modelarea varfurilor parului si prin adaugarea unui plus de volum la radacini. Daca incepi pe parul ud concentratorul detasabil pentru a usca parul inainte de buclare.

 

Oricare ar fi tipul tau de par. Airstyler-ul este conceput pentru a adauga mai mult volum pentru parul subtire, ori a netezi si modela parul mai gros. Vine impreuna cu o husa pentru depozitare pentru a pastra in siguranta atat styler-ul cat si bugudiurile si accesoriile.

 

 

Caracteristici generale

Trepte viteze:

2

Putere (W):

800

Coafura:

Bucle
Volum

 
Functii si accesorii

Geanta de calatorie:

Da

Accesorii:

Bigudiu atasabil: 30 mm
Bigudiu atasabil: 38 mm
Bigudiu atasabil: 50 mm
Perie atasabila cu peri termali de 50 mm
1 concentrator

 
Specificatii tehnice

Culoare:

Negru/Mov

Altele:

Adaptor de bigudiuri atasabile
Jet de aer rece pentru finisarea coafurii
Buton pentru detasare accesorii
Dispozitiv de agatare
Cablu pivotant

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.