Remington Perie de par rotunda PROtect B98CEU, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie de par rotunda PROtect B98CEU, albastru de la Remington

Perie de par rotunda Remington PROtect B98CEU, Albastru
 
 

Perie de par PROtect

Peria de par PROtect de la Remington are un mix din peri de porc mistret care descurca delicat parul si ajuta la cresterea si stralucirea lui. Perii distribuie uniform in par uleiurile naturale imbunatatind stralucirea parului si sunt ideali pentru exfolierea scalpului, lucru care poate incuraja cresterea parului.

 

Ac pentru coafare

In manerul periei veti gasi un ac pentru coafare. Este ideal pentru portionarea sectiunilor de par pentru ca perierea sa devina mai usoara.

 

Remington

De peste 70 de ani, Remington a ajutat lumea sa se pregateasca. Experti in inovatii, ne mandrim ca suntem mereu in pas cu tehnologiile de top si lucram cu stilisti profesionisti din intreaga lume pentru a crea produse care functioneaza perfect, si pentru a oferi de fiecare data rezultate superioare.

 

Caracteristici

• Perie cu peri din par natural de porc mistret si din nailon ionizat

• Perii din par de porc mistret minimizeaza agatarea parului si creste stralucirea

• Perii din nailon ionizat reduc efectul static

• Ideala pentru descurcarea delicata a parului

• Ac de par pentru sectionarea parului

• Maner din cauciuc pentru maximizarea confortului

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.