Aparat de coafat ROWENTA, CF4231F0, Infinite Looks 14 în 1, invelis ceramic, accesoriu conic pentru bucle, perie rotunda, negru/portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
275,06 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 276,25 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CF4231F0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de coafat ROWENTA, CF4231F0, Infinite Looks 14 în 1, invelis ceramic, accesoriu conic pentru bucle, perie rotunda, negru/portocaliu de la Rowenta

Coafuri nelimitate

Aparatul de coafat Rowenta Infinite Looks a fost proiectat special pentru pentru a-ti oferi coafuri nelimitate. Descopera un aparat usor de utilizat, ce poate fi folosit pe post de placa de indreptat, perie incalzita, ondulator, creponat parul si multe altele. Aparatul dispune de o varietate de functii avansate, printre care si Invelisul Ceramic ce va oferi parului tau o stralucire radianta de fiecare data.

Aparatul de coafat Rowenta Infinite Looks 14 in 1: Coafuri nelimitate

Cu aparatul de coafat Rowenta Infinite Looks 14 in 1 ai variante infinite pentru a-ti coafa parul dupa bunul plac. Acesta poate fi folosit pe post de placa de indreptat parul, perie incalzita, ondulator, pentru creponat parul si multe altele. Obtine bucle perfecte datorita accsoriului conic, onduleuri perfecte cu peria incalzira de 32 mm si suvite creponate sau drepte cu accesoriul 2 in 1 cu sistem usor de folosit Smart Switch. Placile cu invelis ceramic reduc efectul de electrizare a parului, lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire, in timp ce varful rece ofera sesiuni de stilizare usoare. Infinite Looks vine la pachet cu o varitate de accesorii, printre care: husa pentru depozitare si transport, perie pentru volum, accesoriu conic pentru bucle si multe altele.

 

Posibilitati infinite

Tot ceea ce ai nevoie pentru un look perfect: aparat 14 in 1 ce poate fi folosit pe post de placa de indreptat, aparat pentru creponat, ondulator, perie incalzita si multe altele.

 

14 moduri de stilizare

Cate un look diferit in fiecare zi: accesoriu conic pentru bucle perfecte, perie incalzita pentru volum sau onduleuri si accesoriu 2 in 1 pentru indreptat si creponat parul.

 

Temperatura ideala

Obtine o coafura perfecta intr-un timp scurt datorita temperaturii perfecte de 190°C pentru rezultate rapide.

 

Stralucire uimitoare

Invelisul Ceramic exclusiv ofera stralucire desavarsita parului tau si il va lasa moale si usor de coafat.

 

Sesiuni de stilizare fara griji

Varful rece asigura o utilizare in siguranta pentru sesiuni de stilizare fara griji in fiecare zi.

Accesorii

Aparatul vine la pachet cu o varietate de accesorii, printre care: husa pentru depozitare si transport, perie pentru volum si bucle, accesoriu conic, manusa de protectie, 4 cleme de salon si 2 cleme tip gheara.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.