Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032F0, 700 W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032F0, 700 W, Negru de la Rowenta

 

Stralucire si vitalitate

Peria rotativa Rowenta Brush Activ` Shine usuca si coafeaza parul in acelasi timp, oferindu-ti rezultate profesionale chiar la tine acasa. Prevazuta cu o perie cu diametrul de 5 cm pentru maxima eficienta indiferent de lungimea parului, aceasta ofera multiple variante de coafare rapida, de la varfuri intoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi. Este usor de depozitat datorita accesoriului din plastic ce protejeaza peria, pentru o performanta de lunga durata.

 

Rotatie automata

Suvita de par se infasoara automat in jurul periei printr-o miscare lina, fiind uscata si stilizata in acelasi timp, pentru un rezultat profesional.

 

Buton pentru schimbarea sensului de rotatie (stanga/dreapta)

Pentru uscarea si coafarea varfurilor in functie de preferinte (ondulare la exterior sau interior).

 

Perie

O perie cu diametru de 5 cm,  eficienta indiferent de lungimea parului.

 

Protectie pentru perie

Corpul protector mentine peria in conditii optime de utilizare.

 

700 W

Perie rotativa puternica, perfecta pentru un look sofisticat, cu o uscare rapida si completa (chiar si in cazul parului lung).

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.