Rowenta Perie cu aer cald CF7830F0 Premium Care, 1200 W, 2 temperaturi, 2 viteze, ionizare, alb/auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie cu aer cald CF7830F0 Premium Care, 1200 W, 2 temperaturi, 2 viteze, ionizare, alb/auriu de la Rowenta

COAFURI PERSONALIZATE


5 accesorii pentru a-ti stiliza parul asa cum iti doresti: accesoriu pentru indreptare, perie 38 mm, pieptene, accesoriu pentru volum, concentrator.

 
 
Peria cu aer cald de la Rowenta este instrumentul esential pentru styling daca iti doresti coafuri variate si rezultate perfecte de fiecare data. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapida a firului de par de la radacina pana la varfuri, iar setul de 5 accesorii ofera o gama completa de optiuni de styling. Aceasta ii confera parului volum si stralucire, datorita invelisului Cashmere Keratin si generatorului de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos.  
 

COAFURI PERSONALIZATE


Peria cu aer cald de la Rowenta combina performanta de uscare, datorata motorului puternic de 1200 W, cu posibilitatile infinite de a-ti personaliza stilul. Acest instrument de styling de inalta performanta ofera rezultate perfecte pentru orice tip de par cu ajutorul setarilor adaptabile si a setului versatil cu 5 accesorii incluse. Peria ceramica cu diametru de 38 mm, ideala pentru bucle lejere, ofera coafuri impecabile si stralucire maxima. Accesoriul pentru indreptarea parului mentine volumul natural in timp ce iti usuci si iti intinzi parul. Accesoriul pentru volum, ideal pentru parul moale, de lungime medie, permite modelarea parului si adauga volum de la radacina. Concentratorul elibereaza un flux de aer precis pentru finisarea coafurii si o uscare rapida. Pieptenele, instrumentul indispensabil pentru aranjarea rapida a parului si un aspect natural.

Datorita invelisului Cashmere Keratin cu ulei de argan, ce protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului, si generatorului de ioni, ce hidrateaza si are un efect puternic antistatic, parul devine matasos si stralucitor. Cele 2 setari pentru fluxul de aer si temperatura ofera combinatia ideala pentru uscarea si protejarea parului in acelasi timp, in timp de treapta de aer rece fixeaza coafura la finalul sesiunii, pentru look glamour, perfect ingrijit, ce dureaza mai mult timp.

 

RAPID SI PUTERNIC


Motor puternic (1200 W) pentru uscare rapida si eficienta.

PAR MATASOS SI STRALUCITOR


Invelisul Cashmere Keratin cu ulei de argan protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului, iar generatorul de ioni hidrateaza si are un efect puternic antistatic, parul devening matasos si stralucitor.

       
 

SETARI ADAPTABILE


2 trepte de temperatura si viteza pentru adaptarea fluxului de aer si al temperaturii in timpul coafarii.

REZULTATE DE LUNGA DURATA


Functie de aer rece pentru a seta coafura la sfarsitul sesiunii de uscare.

       
 

PERIE 38 MM


Perie ceramica cu diametru de 38 mm si invelis Cashmere Keratin, pentru coafuri impecabile.

ACCESORIU PENTRU INDREPTAREA PARULUI


Uscare si indreptare delicata a parului ud, pastrand volumul natural.

       
 

PIEPTENE


Pieptene pentru un stil natural.

ACCESORIU PENTRU VOLUM


Un accesoriu exclusiv pentru volum care permite modelarea parului si adauga volum de la radacina.

       
         

CONCENTRATOR


Concentrator pentru uscare rapida si finisarea perfecta a coafurii.

DEPOZITARE USOARA


Inel de agatare pentru depozitare usoara.

       

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Perie cu aer cald
Material invelis Cashmere Keratin
Trepte viteze 2
Utilizare Uscat Umed
Altele Inel de agatare Generator de ioni
Accesorii 1 accesoriu pieptene perie ceramica de 38mm Perie pentru indreptat parul 1 concentrator Aparat pentru volum

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere (W) 1200
Tip alimentare La retea
Lungime cablu 1.8 m
Culoare Alb/Auriu

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.