Rowenta Perie rotativa CF9320, 1000 W, dubla ionizare, mov/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie rotativa CF9320, 1000 W, dubla ionizare, mov/alb de la Rowenta

 

Usor si rapid! Brush Activ usuca si stilizeaza parul in acelasi timp, iar tu obtii un rezultat profesionist, ca la coafor!

 

 

 

 

 

Stilizare si uscare profesionale.

 

 

Suvita de par se infasoara automat pe perie intr-o miscare lina fara sa va incurce parul. Stilizeaza si usuca in acelasi timp.

 

 

 

 

Rotiatie la stanga sau la dreapta pentru a crea stiluri diferite.

 

 

 

Cei 2 generatori de ioni emit pana la de 40 de ori mai multi ioni (in comparatie cu CF9220): reducerea electricitatii statice pentru un par fin.

 

 

 

 

 

2 tipuri de perii cu protectie (diametru de 3 si 5 cm) pentru maxima eficienta indiferent de lungimea parului. Invelis ceramic pentru peria cu diametrul de 5 cm.

 

 

 

 

2 setari de temperatura + setare pentru aer rece (45°C, temperatura suportabila pentru firul de par, astfel incat sa nu-i afecteze structura) pentru a fixa coafura la sfarsitul sesiunii de uscare a parului.

Caracteristici generale

Tip aparat: Perie rotativa

Material invelis: Ceramic

Trepte viteze: 2

Utilizare: Umed/ Uscat

Altele:

Functie ionica
Jet de aer rece

Accesorii:

1 perie mica(30 mm)
1 perie mare(50 mm)

 
Caracteristici tehnice

Putere (W): 1000

Culoare: Mov/Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.