Perii de par electrice, perii rotative

Perii de par electrice, perii rotative cu preturi cuprinse intre 104 lei si 521 lei

Descriere Perii de par

Cum ar fi sa te bucuri in fiecare zi de par coafat si stralucitor? Acum le poti spune un „nu” hotarat zilelor in care parul e incurcat, tern sau lipsit de volum. Cu o perie de par electrica, poti obtine acasa o coafura ca la salon, fara efort si la un pret atractiv.

Tu stii cel mai bine ce coafura te avantajeaza. Preferi parul drept, ondulat sau cu volum, intors la perie? In acest magazin online, gasesti oferte si promotii la perii de par pentru toate gusturile. E mult mai usor sa obtii par perfect intins cu periile electrice pentru indreptarea parului. Prin simpla miscare de pieptanare, mai multe tipuri de peri actioneaza impreuna: separa, descurca si indreapta delicat firele de par.

Iti doresti mai mult volum? Noile modele de perii rotative sunt ideale pentru tine. Acestea pot oferi volum si varfuri intoarse spre interior sau bucle lejere, in functie de dimensiunea periei. Totodata, parul tau va fi protejat impotriva deteriorarii prin invelisurile ceramice si prin functia ionica.

Periile de par iti ofera un echilibru perfect intre puterea specifica instrumentelor de ingrijire profesionala a parului si grija pentru sanatatea firului de par. Poti gasi perii ieftine care iti permit sa reglezi viteza de rotatie a periei si au motoare cu putere de 600W, 800W sau 1000W.

Poti alege dintre perii cu trepte de temperatura, temperatura constanta, sau cu functii de flux de aer rece, pentru o uscare blanda. Daca iti doresti bucle, poti opta pentru noile modele de perii pentru coafat cu peri retractabili, care iti asigura ondulare rapida, fara incurcarea parului.