Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Frozen pentru copii 7600 oscilatii/min, Curatare 2D, 2 programe, 1 capat, 4 stickere incluse, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Frozen pentru copii 7600 oscilatii/min, Curatare 2D, 2 programe, 1 capat, 4 stickere incluse, Albastru de la Oral-B


Ofera-i celui mic, sansa de a descoperi performanta periutei electrice Oral-B, potrivita perfect pentru fiecare copil cu varsta de peste 3 ani. Cu un design atractiv, periuta Oral-B Vitality Frozen, transforma periajul intr-o adevarata placere pentru cei mici, oferindu-le in aceleasi timp curatarea superioara de care au nevoie.

Curatare superioara*
Periuta Oral-B Vitality Frozen asigura o curatare 2D, datorita capatul rotunjit care curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.Multumita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor obisnuite si este ideala pentru copii mai mari de 3 ani.
*fata de o periuta manuala obisnuita
Peri extra-moi
Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti.
Personalizeaza periuta
Periuta de dinti Oral-B Vitality Frozen, vine cu 4 autocolante cu tematica Frozen, care se infasoara in jurul manerului periutei, astfel incat copilul tau poate sa isi creeze periuta de dinti preferata.
Aplicatia Disney Magic Timer de la Oral-B
Periuta Oral-B Vitality Frozen este compatibila cu aplicatia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descarcati aplicatia pentru a va ajuta copiii sa efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandarilor medicului stomatolog si sa invete obiceiurile corecte de ingrijire orala pe care le vor folosi toata viata. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.
2 programe de curatare
Datorita programelor de curatare disponibile, periuta Oral-B Vitality Cars ii ofera celui mic curatarea dentara perfecta de care are nevoie:
  • Curatara Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica;
  • Sensitive- opereaza la o viteza mai mica ofernd un periaj mai delicat timp de 2 minute.
8 zile cu o singura incarcare
O incarcare completa a periutei Oral-B Vitality Frozen are o durata lunga de utilizare de pana la 8 zile, (in conditiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reincarcabila ii asigura pe cei mici ca periuta lor preferata este pregatita oricand pentru periaj, printr-o simpla apasare de buton.
Fara batai de cap - este compatibila cu orice rezerva Oral-B Kids
Periuta este compatibila cu intreaga gama de periute electrice cu baterie reincarcabila Oral-B Kids, cu exceptia periutelor Oral-B sonice.
Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.