Oral-B Periuta electrica Oral B D20.523.1 Professional Trizone 1000, 8800 oscilatii/min

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Periuta electrica Oral B D20.523.1 Professional Trizone 1000, 8800 oscilatii/min de la Oral-B

Periuta de dinti electrica reincarcabila Oral-B TriZone 1000, powered by Braun

Oral-B - Marca de periute electrice Nr. 1 recomandata de medicii dentisti din intreaga lume

Experimenteaza o curatare dentara revolutionara in 2 minute

TriZone 1000 cu o actiune tripla de curatare indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala obisnuita, chiar si intre dinti.

Cu un design inovativ al capului de reincarcare, Trizone 1000 asigura dinti mai curati si gingii mai sanatoase.

Indepartare superioara a placii dentare: Tehnologia de curatare cu tripla actiune indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala obisnuita, chiar si intre dinti.

Tehnologie avansata de curatare in trei zone:

1. Cap mobil pentru a patrunde in locurile mai putin accesibile.
2. Peri mai scurti, statici, pentru o curatare buna de suprafata.
3. Peri mobili mai lungi pentru o curatare profunda intre dinti.

Actiune de Curatare dinamica multidimensionala: 40.000 de pulsatii pe minut si 8.800 de miscari de indepartare pe minut.

Timer profesionist cu cadran de notificare: Un timer de 2 minute cu interval de cate 30 de secunde te ghideaza prin cele patru cadrane ale gurii, astfel incat sa stii durata periajului.

Senzor vizual pentru presiune: Opreste pulsatiile si se aprinde pentru a te notifica atunci cand periajul este prea intens.

Dispozitiv de reincarcare care functioneaza si ca un maner.

Design intuitiv si prietenos: Rezultate de curatare superioare fara vreo modificare a periajului, fata de o periuta manuala obisnuita. Perii lungi acopera o suprafata semnificativ mai mare decat o periuta standard, pentru o experienta completa.

Peri indicatori: Perii indicatori semnalizeaza inlocuirea capului de periuta.

 

Caracteristici si beneficii

TriZone 1000 cu o actiune tripla de curatare indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala obisnuita, chiar si intre dinti.

Cu un design inovativ al capului de reincarcare, Trizone 1000 asigura dinti mai curati si gingii mai sanatoase.

 Mod de Curatare Zilnica cu miscare 3D

 Senzor de presiune pentru ingrijirea gingiilor

 

Alege propriul tau mod de curatare

Oral-B ofera o varietate de capete de periute de dinti care se potrivesc cu nevoile igienei tale orale.

Oral-B Vitality 3D White este compatibila cu o varietate de capte de periuta, astfel incat tu sa primesti de fiecare data curatarea de care ai nevoie.

 

Afla cand sa schimbi capul de periuta.

Cand perii indicatori se uzeaza pe jumatate este un semn ca trebuie sa inlocuiesti capul periutei pentru o curatare mai eficienta (aproximativ o data la fiecare 3 luni).

 

Capul de periuta Oral-B White este proiectat pentru a indeparta cu blandete petele.

Include:

• Maner reincarcabil
• Dispozitiv de incarcare
• 2 x cap de reincarcare periuta:TriZone

De ce sa folosesti o periuta de dinti electrica?

Oral-B este marca de periute electrice numarul 1 in recomandarile medicilor dentisti din intreaga lume.

Tot mai multi dentisti recomanda acum folosirea periutelor electrice pentru a evita greselile frecvente de periaj ce pot cauza probleme dentare. Periuta electrica TriZone 1000 detine mai multe functii, pentru un rezultat cat mai bun in urma perierii.

Este dovedit clinic ca toate periutele Oral-B indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta clasica de dinti.

Periutele de dinti electrice ajuta la eliminarea erorilor de periaj care pot cauza probleme gingiilor.

Descopera o curatare profesionala

Imbunatateste-ti experienta de periaj si indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat cu o periuta clasica. Oral-B Trizone 1000 a fost proiectata cu atentie pentru a-ti oferi tie si intregii tale familii o experienta de periaj unica care iti ofera atat siguranta cat si eficienta. Pentru dinti curati si gingii sanatoase, Oral-B Trizone 1000 curata cu blandete locurile in care s-ar putea acumula placa bacteriana, oferind o curatare remarcabila inclusiv in zonele greu accesibile si este blanda cu dintii si gingiile. Trizone 1000 are aceleasi configurari de pulsatie 3D si rotatie ca restul gamei din care face parte, pentru o indepartare semnificativa a placii. Manerul impermeabil ofera siguranta electrica si este proiectat pentru a fi utilizat in baie. Conecteaza unitatea de incarcare la o priza si aseaza manerul periutei pe unitatea de incarcare.

Intrebari frecvente

• Cum se comporta tehnologia Oral-B cu o periuta clasica?

TriZone 1000 a fost conceputa sa fie folosita ca o periuta manuala, dar indeparteaza cu pana la 100% (de doua ori) mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala, chiar si intre dinti. Aceasta periuta reduce gingivita de trei ori mai bine decat o periuta manuala, actioneaza de doua ori mai adanc in spatiul interdental si indeparteaza de patru ori mai multa placa bacteriana de-a lungul gingiei decat o periuta clasica. Miscarile inovative ofera o curatare superioara intre dinti, deoarece ajunge in locuri inaccesibile intr-un periaj clasic.

• Care capete de periuta sunt compatibile?

Urmatoarele capete de periute sunt compatibile cu Oral-B Trizone 1000: Floss Action, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip si Ortho.

• Care este importanta senzorului de presiune?

Este important sa periati cu blandete pentru o curatare corecta. Senzorul de presiune va avertizeaza cand periati prea tare, ceea ce poate cauza ca perii sa se indoaie si sa se degradeze foarte repede, rezultand un periaj mai putin eficient.

 Care este durata de folosire a periutei Oral-B Trizone 1000 dintr-o singura incarcare?

Folosita constant, Oral-B Trizone 1000 rezista pana la 5 zile. Pentru a te asigura ca bateria este folosita la maximul sau potential, nu o reincarca pana cand nu este complet descarcata. Fa acest lucru cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Instructiuni de folosire si aplicare:

Cum sa-ti folosesti periuta

• Umezeste capul periutei si aplica pasta de dinti.

• Introdu periuta in gura si porneste-o
• Ghideaza capul periutei incet, de la dinte la dinte, insistand pentru cateva secunde pe suprafata fiecarui dinte in parte. Incepe sa periezi peretii exteriori, apoi cei interiori si, in final, suprafata de mestecare.

• Periaza toate cele patru cadrane ale gurii timp de 30 secunde fiecare. Timer-ul profesional integrat iti va spune cand sa schimbi cadranul.

Curatarea periutei

• Dupa periaj, clateste capul periutei de dinti sub jetul de apa, cu manerul pornit.

• Opreste-l si curata manerul si periuta, in mod separat, inainte de le pune la loc.

Caracteristici generale

Tip periuta: Electrica

Oscilatii: 8800

Pentru: Adulti

Numar programe periaj: 1

Beneficiu: Curatare

Numar de capete incluse: 2

Accesorii si functii

Tip alimentare: Acumulator

Incarcator cu suport: Da

Altele: Indicator de presiune care se aprinde in cazul in care periajul este prea dur pentru a proteja gingiile

Caracteristici tehnice

Culoare: Alb/Verde

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.