Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 Cross Action, 20000 pulsatii/min 8800 oscilatii/min, Curatare 3D, 1 program, 1 capat, Alb/Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 Cross Action, 20000 pulsatii/min 8800 oscilatii/min, Curatare 3D, 1 program, 1 capat, Alb/Albastru de la Oral-B

Spala-te pe dinti ca un medic stomatolog! Datorita celor 28.800 de miscari de oscilatie-rotatie-pulsatie per periaj, periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Periuta are cronometru integrat in maner pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.

CURATARE SUPERIOARA*

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.

Multumita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor obisnuite.

*fata de o periuta manuala obisnuita

 
1 PROGRAM DE CURATARE

Periuta electrica reincarcabila cu un mod:

Curatare zilnica 

curatare zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.

STII MEREU CAT TE PERIEZI

Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca folosesti sau nu aplicatia, vei sti mereu cat timp a trecut. Periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibratie va semnaliza ca te-ai periat timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.

FARA BATAI DE CAP - ORICE REZERVA ORAL-B ESTE COMPATIBILA

Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 e compatibila cu toate capetele de periaj Oral-B.

Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.