Oral-B Periuta electrica Vitality D12-513W + Blend-a-Med Pro-Expert 100ml + Apa de gura Pro-Expert 250ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Periuta electrica Vitality D12-513W + Blend-a-Med Pro-Expert 100ml + Apa de gura Pro-Expert 250ml de la Oral-B

Pachet cadou Oral-B periuta electrica reincarcabila Vitality + Blend-a-med Pro-Expert 100ml + Oral-B Multi-Protection apa de gura 250ml
 
Craciunul acesta ofera in dar un zambet stralucitor! In pachetul cadou Oral-B vei gasi o periuta de dinti electrica reincarcabila Vitality, care indeparteaza cu 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita, o apa de gura Oral-B Pro-Expert Multi-Protection 250ml și o pasta de dinti Blend-a-med Pro-Expert Professional Protection 100ml, adica setul complet pentru un zambet mai sanatos, fata de o periuta manuala obisnuita si o pasta de dinti impotriva cariilor obisnuita.
 
Spala-te pe dinti ca un medic dentist! Datorita celor 7.600 de miscari de oscilatie-rotatie pe minut, periuta de dinti electrica Oral-B Vitality 3DWhite indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Periuta are cronometru integrat in maner pentru a ajuta la respectarea timpului de periaj recomandat de medicii dentisti.
 
Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj 3DWhite inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita.Cupa lui e creata special pentru albirea dintilor, indepartand petelor de suprafata.
 
Periuta electrica reincarcabila cu un mod:
Curatare zilnica – curatare zilnica cu un timp  de 2 minute pentru periaj.
 
Cronometrul din maner vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te anunta cand este momentul sa treci la urmatorul cadran al gurii. De asemenea, periuta te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.
 
Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality 3D White e compatibila cu toate capetele de periaj Oral-B.
 
 
Schimba capatul de periaj o data la fiecare 3 luni, asa cum recomanda medicii dentisti.
 
Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality 3D White ofera o actiune de curatare 2D, care actioneaza in 2 directii – oscileaza si se roteste. Astfel, indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Pentru a experimenta o putere superioara de curatare, poti incerca si periutele de dinti Oral-B cu actiune 3D, care oscileaza, se rotesc si pulseaza pentru a inlatura cu 100% mai multa placa fata de o periuta manuala obisnuita.
 
Pachetul contine:
- 1 maner de periuta electrica reincarcabila cu un mod de periaj
- 1 capete de periaj;
- 1 incarcator.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.