Panasonic Periuta de dinti electrica Sonic Vibration EW-DP52-K803

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Panasonic Periuta de dinti electrica Sonic Vibration EW-DP52-K803 de la Panasonic

Periuta de dinti electrica Sonic Vibration EW-DP52-K803

O periuță de dinți multifuncțională, care oferă totul, de la îngrijirea pungilor parodontale pentru prevenirea apariției parodontozei până la îngrijirea gingiilor și eliminarea petelor.

Bucură-te de mese delicioase cu dinți sănătoși

Panasonic a dezvoltat o periuță de dinți electrică, ce previne nu doar apariția cariilor dentare, ci și a parodontozei. Periajul pe orizontală de-a lungul liniei gingiilor cu o periuță cu peri foarte fini îndepărtează eficient tartrul din pungile parodontale. Așadar, folosește o periuță de dinți Panasonic pentru îngrijire orală și continuă să te bucuri de mese delicioase cu dinți și gingii sănătoase.

Trei tehnologii unice pentru periuța de dinți

În urma cercetării desfășurate, Panasonic a dezvoltat această periuță de dinți, care pune accentul pe îngrijirea pungilor parodontale, ceea ce este mai eficient decât periajul convențional.

  • Peri foarte fini, care pătrund în zonele adânci din pungile parodontale.
  • Periaj de-a lungul liniei gingiilor, pentru îndepărtarea eficientă a tartrului
  • Vibrații sonice produse de unitatea de acționare cu motor liniar pentru îndepărtarea în profunzime a tartrului. 

Vibrații sonice duble cu motor dual, pentru periaj mai puternic

De asemenea, are un mod de vibrații sonice duble, care adaugă noi vibrații cu bătăi ușoare vibrațiilor convenționale pe orizontală, pentru o curățare mai profundă. Într-o abordare 3D, noile vibrații cu bătăi ușoare elimină cu putere tartrul dintre dinți. Motorul dual oferă o curățare mai puternică decât oricând. 

Tehnologie de control al puterii

Schimbarea automată a amplitudinii periuței asigură un periaj puternic, dar previne și periajul excesiv.

  • Menține un periaj puternic: Periaj la apăsarea cu forță normală, menținând amplitudinea periuței.
  • Prevenirea periajului excesiv: Dacă apeși prea puternic cu periuța, amplitudinea acesteia este redusă, pentru un periaj blând, evitând periajul excesiv. 

Cinci tipuri de periuțe pentru îngrijire orală optimă

  • Pungi parodontale: Adâncirea pungilor este un semn al parodontozei. 
  • Între dinți: Aici se pot acumula ușor particule alimentare și tartru.
  • Suprafața dinților: Coloranții din alimente se lipesc pe suprafața dinților.
  • Îngrijirea gingiilor: Sângerarea gingiilor poate indica parodontoza.
  • Suprafețele de mușcare ale dinților: Suprafețele sunt inegale, astfel că se pot acumula cu ușurință resturi. 

Cinci moduri de periaj selectabile

W-CLEAN (Curățare): Atunci când dorești periajul puternic al suprafeței dinților, între dinți și în alte zone. REGULAR (Obișnuit): Atunci când dorești periajul pungilor parodontale. SOFT (Blând): Atunci când folosești periuța pentru prima dată și când simți că periajul este prea puternic. De asemenea, folosește modul atunci când îți cureți limba. W-GUMCARE (Îngrijire gingii): Atunci când dorești să îți îngrijești gingiile. STAINOFF (Eliminare pete): Atunci când ești preocupat de culoarea dinților tăi.

Încărcare în 1 oră / Încărcare rapidă în 2 minute

Suportul de încărcare permite o încărcare ușoară. O încărcare completă durează 1 oră și asigură o funcționare fără fir timp de 90 de minute. Nu trebuie să îți faci griji că periuța rămâne brusc fără energie. O încărcare rapidă de 2 minute oferă suficientă energie pentru un periaj (2 min). 

  • Este posibil ca durata utilizării să difere în funcție de temperatura ambiantă și de condițiile de utilizare.
  • O încărcare completă oferă energie suficientă pentru o utilizare de aprox. 45 de minute în modul W-CLEAN (Curățare) și în modul W-GUMCARE (Îngrijire gingii) sau o utilizare de aprox. 90 de minute în celelalte moduri. 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.