Panasonic Periuta de dinti electrica EW1031A845, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti electrica EW1031A845, albastru de la Panasonic

Periuta de dinti electrica Panasonic EW1031A845, Albastru

 

Periuta electrica de dinti Sonic Vibration incorporeaza o tehnologie inovatoare a unui motor care utilizeaza atractia si respingerea magnetica pentru a asigura performante remarcabile . 

Cele 26000 de rotatii/min ale periutei ajuta la indepartarea placii dentare in mod delicat si eficient .

De ce periuta electrica de dinti Panasonic? Pentru ca: redobandesti luciul si frumusetea dintilor, indeparteazi mai rapid si mai eficient placa bacteriana, ajuta la albirea dintilor, ajunge in zone imposibile de ajuns pentru o periuta clasica, imbunatateste sanatatea gingivala, reduce inflamatiile gingivale, este eficienta impotriva bolilor parodontale.

Este stiut ca sanatate a orala (dintii si gingiile) are o influenta directa asupra sanatatii generale a corpului nostru.
Afectiunile gingiilor, cunoscute si ca boli parodontale au fost corelate cu o intreaga gama de afectiuni ce conduc la accidente vasculare cerebrale, diabet si boli ale inimii.

Tartrul ce se depune pe dinti este un cumul de bacterii si proteine care se gasesc in saliva. Urmare a procesului de digestie bacteriile elimina produsi toxici si daca nu pastram o igiena bucala riguroasa se pot forma boli parodontale.

Alaturi de utilizarea periutei zilnic, folosirea atei dentare si programarile regulate la stomatolog ar trebui luata in vedere si achizitionarea unui dus dentar. Placa dentara astfel acumulata la pe dinti conduce la producerea unor toxine acide ce pot provoca infectie si formarea cariilor. Formarea unor sangerari sau inflamatii la nivelul gingiilor sunt primele semne ale unei boli parodontale.

S-a aratat ca aproximativ 75% din populatie a manifestat de-a lungul vietii macar o data o forma de boala gingivala.
Prin periaj si folosirea atei dentare nu eliminam in totalitate tartrul ce se depune adanc subgingival. Microorganismele si eventualele resturi alimentare patrunse in zone greu de indepartat cu periuta sau a atei dentare pot fi eliminate cu ajutorul unui dus bucal al carui jet de apa patrunde adanc subgingival. El maseaza si pune in miscare circulatia sangvina in gingii.

Specificatii:

Durata utilizare 40 minute utilizare continua.

Cursa periutei aprox.0.8mm.

Lavabil si usor de curatat.

Durata incarcare 15 ore.

Rezerve incluse (2 buc.).

 
 
Caracteristici generale

Tip periuta:

Electrica

Oscilatii:

26000

Pentru:

Adulti

Beneficiu:

Curatare

Numar de capete incluse:

2

 
Accesorii si functii

Tip alimentare:

La retea

Incarcator cu suport:

Da

 
Caracteristici tehnice

Culoare:

Albastru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.