Periuta de dinti Panasonic Sonic Vibration EW-DL83-W803, 31.000 oscilatii, acumulator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti Panasonic Sonic Vibration EW-DL83-W803, 31.000 oscilatii, acumulator de la Panasonic

Periuta de dinti Panasonic Sonic Vibration EW-DL83-W803, 31.000 oscilatii, acumulator



EW-DL83

Peri foarte fini pentru igiena pungilor parodontale

Cele 3 efecte ale unei periute de dinti cu vibratii sonice si unitate de actionare cu motor liniar.

In urma cercaterii, Panasonic a dezvoltat aceasta periuta de dinti cu accent pe igiena pungilor parodontale. Peri foarte fini cu un diametru de aproximativ 0.02 mm patrund adanc in pungile parodontale si se deplaseaza de-a lungul liniei gingiilor. Iar motorul liniar genereaza vibratii precise cu viteza ridicata.

Gratie acestor tehnologii originale, bacteriile ascunse in pungile paradontale, care cauzeaza parodontoza, sunt eliminate in profunzime fara a supune gingiile unei solicitari excesive.

 

Peri foarte fini

Pentru a elimina bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parodontoza, cu ajutorul unei  periute de dinti, varfurile perilor trebuie sa poata patrunde in pungile inguste.

La periuta foarte fina, varfurile perilor care au un diametru de doar aproximativ 0.02 mm, sunt proiectate sa patrunda doar 3mm in pungile parodontale.

Miscare la linia gingiilor

pentru a elimina bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parontoza, cu ajutorul unei periute de dinti, varfurile perilor trebuie sa se deplaseze de-a lungul liniei gingiilor.

Caracteristica de deplasare de-a lungul liniei gingiilor, originala de la Panasonic, permite perilor sa patrunda cu usurinta in pungile parodontale pentru a elimina in mod eficient tartrul.

Vibratii sonice extrem de precise, cu amplitudine de 1 mm

Vibratiile precise cu viteza ridicata elimina in profunzime tatrul din pungile parodontale, reducand la minimum solicitarea asupra dintilor si a gingiilor.

Unitate de actionare cu motor liniar

Gratie tehnologiei de motor liniar originale de pa Panasonic, periuta vibreaza cu o amplitudine de aproximativ 1 mm si la o viteza de rotatie de aproximativ 31 000 miscari/minut pentru o miscare fina si cu viteza ridicata a periutei.

Comparatie cu o periuta de dinti electrica de tip conventional

Unitatea de actionare cu motor liniar permite periajul la linia gingiilor cu o miscare fina cu amplitudine de 1/5 fata de alte periute de dinti electrice si cu o viteza de miscare de 4.9 ori mai rapida. Efectul combinat al acestor caracteristici asigura un periaj foarte eficient

Control al puterii pentru a reduce la minimum solicitarea asupra gingiilor

Amplitudinea se modifica in functie de cat de puternic apasati periuta.

 

Periute incluse pentru operatiuni specifice

Sunt furnizate trei periute pentru operatiuni specifice. Utilizarea corespunzatoare a acestora permite un periaj mai eficient.

Caracteristici generale


Tip produs Periuta de dinti
Numar de viteze 2
Numar oscilatii/min 31.000
Tip alimentare Acumulator
Baterie / Acumulator 1 baterie litiu-ion/(3,6 V; 400 mAh)
Nivel de zgomot (dB) 60 (dB (A) re 1 pW)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.