Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6856/17, Functie BrushSync, 3 moduri periere, toc pentru transport, senzor presiune, Roz/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Periuta de dinti electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6856/17, Functie BrushSync, 3 moduri periere, toc pentru transport, senzor presiune, Roz/Alb de la Philips

Imbunătăţeşte sănătatea gingiilor cu pană la 100 %*

Imbunatateste sanatatea gingiilor cu pana la 100 %*

Perii densi, de inalta calitate iti ofera un periaj foarte delicat pentru a indeparta placa bacteriana de-a lungul liniei gingiilor, imbunatatind sanatatea gingiilor cu pana la 100 % mai mult decat o periuta de dinti manuala. In plus, varful curbat special iti permite sa ajungi cu usurinta la dintii din partea din spate a gurii.

Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare

Sigura si delicata pe zonele sensibile, lucrarile ortodontice si dentare

Iti garantam o experienta sigura de periere a dintilor: tehnologia noastra sonica este adecvata pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane si fatete dentare, ajuta la prevenirea cariilor si imbunatateste sanatatea gingiilor.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare

Tehnologie sonica avansata Philips Sonicare

Tehnologia sonica avansata Philips Sonicare mobilizeaza apa intre dinti, iar miscarile sale de periere desprind si indeparteaza placa bacteriana pentru o curatare zilnica exceptionala.

Te anunţă cand apeşi prea tare

Te anunta cand apesi prea tare

Se poate sa nu observi ca periajul este prea intens, dar periuta ta de dinti nu va trece asta cu vederea. Daca incepi sa aplici presiune pe gingii, periuta de dinti va emite un sunet intermitent pentru a-ti aminti sa reduci presiunea.

Conectează manerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente

Conecteaza manerul inteligent al periutei si capetele de periere inteligente

O tehnologie cu microcip care detecteaza si sincronizeaza capul de periere inteligent cu manerul inteligent. Manerul inteligent si capul de periere inteligent reprezinta o combinatie puternica care permite mementouri de inlocuire inteligente.

Ştii intotdeauna cand să inlocuieşti capetele de periere

Stii intotdeauna cand sa inlocuiesti capetele de periere

Toate capetele de periere se uzeaza in timp. Tehnologia noastra BrushSync monitorizeaza cat timp ai folosit capul de periere si cat de intens a fost periajul. Cand este timpul sa-l inlocuiesti, te va anunta printr-un indicator luminos pe maner si un semnal sonor scurt. Astfel, poti avea siguranta ca obtii rezultate optime de la capul de periere.

Incurajare pentru un periaj temeinic

Incurajare pentru un periaj temeinic

QuadPacer te anunta cand ai acordat timpul optim fiecarei zone a gurii, in timp ce Smartimer te instiinteaza cand s-au scurs cele doua minute de periaj recomandate.

Iţi face călătoria mai uşoară

Iti face calatoria mai usoara

Tocul nostru premium de transport iti permite sa depozitezi igienic periuta de dinti, in timp ce baza noastra de incarcare compacta mentine bateria incarcata in timpul deplasarilor. Beneficiezi de doua saptamani de utilizare regulata la o singura incarcare completa, incarcatorul fiind util pentru calatorii mai lungi.

Alege din trei moduri

Alege din trei moduri

Aceasta periuta de dinti iti permite sa iti personalizezi periajul in functie de nevoile proprii, putand alege din trei moduri. Modul Clean este modul standard pentru curatare superioara. White este modul ideal pentru indepartarea petelor de suprafata. Iar modul Gum Care adauga un minut suplimentar de periere la putere redusa, pentru a putea masa usor gingiile.



CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Dinti
Pentru Adulti
Duritate peri Medii
Tip miscare Sonica
Functii Indicator baterie Senzor presiune
Trepte de intensitate 1
Numar programe 3
Numar capete incluse 1
Bluetooth Nu
Numar de miscari/min 36000
Beneficii Curatare Ingrijirea gingiilor Indepartarea placii bacteriene
Culoare Roz / Alb

DIMENSIUNI

Lungime 17 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.