Periuta de dinti sonica Philips Sonicare Protective Clean HX6877/29 cu senzor presiune, 3 moduri, 2 capete de periere, Numar de miscari/minut 62000, Toc de transport, 1 incarcator, Alb/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti sonica Philips Sonicare Protective Clean HX6877/29 cu senzor presiune, 3 moduri, 2 capete de periere, Numar de miscari/minut 62000, Toc de transport, 1 incarcator, Alb/Argintiu de la Philips

Albeste dintii in numai o saptamana

Ataseaza capul de periere W2 Optimal White pentru a elimina petele de suprafata si a dezvalui un zambet mai alb. Cu perii sai centrali desi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic ca albeste dintii in numai o saptamana.
   
Trei moduri, trei setari de intensitate

Aceasta periuta de dinti iti permite sa iti personalizezi periajul, putand alege din trei moduri si trei intensitati. Modul Clean este modul standard pentru curatare superioara. White este modul ideal pentru indepartarea petelor de suprafata. Iar modul Gum Care adauga un minut suplimentar de periere la putere redusa, pentru a putea masa usor gingiile. Trei intensitati iti permit sa schimbi ordinea setarilor pentru a se alinia cu intensitatile de la stanga la dreapta.
   
Sigura si delicata pe zonele sensibile, lucrarile ortodontice si dentare

Iti garantam o experienta sigura de periere a dintilor: tehnologia noastra sonica este adecvata pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane si fatete dentare, ajuta la prevenirea cariilor si imbunatateste sanatatea gingiilor.
   
Actiunea de curatare dinamica Sonicare antreneaza fluidele printre dinti

Capul de periere si manerul Sonicare formeaza echipa perfecta. Perfectionand tehnologia noastra sonica, iti ofera curatare inegalabila. Vibratiile la viteza ridicata din manerul periutei de dinti asigura 62.000 de miscari de periere pe minut, transformand pasta de dinti intr-o spuma pentru curatare delicata si care patrunde adanc in spatiile interdentare si de-a lungul gingiei, pentru curatare exceptionala.
   
Te anunta cand apesi prea tare

Se poate sa nu observi ca periajul este prea intens, dar periuta ta de dinti nu va trece asta cu vederea. Daca incepi sa aplici presiune pe gingii, periuta de dinti va emite un sunet intermitent pentru a-ti aminti sa reduci presiunea.
   
Conecteaza manerul inteligent al periutei si capetele de periere inteligente

O tehnologie cu microcip care detecteaza si sincronizeaza capul de periere inteligent cu manerul inteligent. Manerul inteligent si capul de periere inteligent reprezinta o combinatie puternica care permite mementouri de inlocuire inteligente.
   
Capetele de periere selecteaza modul si intensitatea optime

Te intrebi ce mod si intensitate ar trebui sa utilizezi? Nu mai este loc de indoieli. Modul de sincronizare BrushSync indica manerului inteligent ce cap de periere inteligent utilizezi. Asadar, daca atasezi, spre exemplu, un cap de periere pentru ingrijirea gingiilor, periuta de dinti va selecta modul si intensitatea ideale pentru gingiile tale. Nu trebuie decat sa apesi butonul de pornire.
   
Stii intotdeauna cand sa inlocuiesti capetele de periere

Toate capetele de periere se uzeaza in timp. Tehnologia noastra BrushSync monitorizeaza cat timp ai folosit capul de periere si cat de intens a fost periajul. Cand este timpul sa-l inlocuiesti, te va anunta printr-un indicator luminos pe maner si un semnal sonor scurt. Astfel, poti avea siguranta ca obtii rezultate optime de la capul de periere.
   
Incurajare pentru un periaj temeinic

QuadPacer te anunta cand ai acordat timpul optim fiecarei zone a gurii, in timp ce Smartimer te instiinteaza cand s-au scurs cele doua minute de periaj recomandate.
   
Iti face calatoria mai usoara

Tocul nostru premium de transport iti permite sa depozitezi igienic periuta de dinti, in timp ce baza noastra de incarcare compacta mentine bateria incarcata in timpul deplasarilor. Beneficiezi de doua saptamani de utilizare regulata la o singura incarcare completa, incarcatorul fiind util pentru calatorii mai lungi.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.