Philips Periuta de dinti electrica Sonicare DiamondClean HX9394/40, 31000 miscari de curatare/minut, 5 moduri, 4 capete, tehnologie AdaptiveClean, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Periuta de dinti electrica Sonicare DiamondClean HX9394/40, 31000 miscari de curatare/minut, 5 moduri, 4 capete, tehnologie AdaptiveClean, alb de la Philips

Dinti mai albi si mai sanatosi pe viata


Cea mai buna periuta de dinti sonica Philips Sonicare pentru albire
• 5 moduri
• 4 capete de periere
• Pahar de incarcare, toc de transport
• cu Modul Curatare in profunzime

 
Elimina de pana la de 10 ori mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala

Elimina cu pana la de 10 ori mai multa placa bacteriana din zonele greu accesibile decat o periuta de dinti manuala cu capul de periere AdaptiveClean.
 
Imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani

Aceasta periuta de dinti electrica Philips Sonicare ofera o curatare optima intre dinti si de-a lungul gingiilor, pentru o imbunatatire a sanatatii gingiilor in doar doua saptamani.
 
Albeste dintii de peste 2 ori mai bine decat o periuta de dinti manuala

Aceasta periuta de dinti Philips Sonicare albeste dintii de peste 2 ori mai bine decat o periuta de dinti manuala in doar 1 saptamana. Elimina pana la 100% mai multe pete, pentru dinti mai albi in doar 1 saptamana.
   
Cronometre pentru a incuraja perierea riguroasa

Cronometrul pentru interval Quadpacer indica momentul in care trebuie sa treci la alta patrime din dantura, in timp ce Smartimer te ajuta sa atingi durata de periere de doua minute recomandata de medicul stomatolog.
   
Cap de periere DiamondClean pentru cea mai buna albire de la Sonicare

Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Philips Sonicare, au peri in forma de romb pentru a inlatura eficient, dar totusi delicat, petele de la suprafata si placa bacteriana. Indeparteaza petele acumulate de cafea, ceai, vin rosu, tigari si tutun in doar o saptamana.
   
Urmeaza forma dintilor si gingiilor, pentru o curatare mai profunda

Capul de periere AdaptiveClean este singurul cap de periuta de dinti electrica care se poate mula pe forma unica a dintilor si gingiilor tale. Cu margini moi si flexibile, fabricate din cauciuc, aceasta periuta poate urma fiecare curba. Ofera o suprafata de contact de pana la 4 ori mai mare si indeparteaza cu pana la de 10 ori mai multa placa bacteriana de-a lungul liniei gingiilor si intre dinti. In timp ce urmareste linia gingiilor, periuta absoarbe orice presiune excesiva aplicata la periere, fiind delicata cu gingiile indiferent de stilul tau de periaj.
   
Noua Curatare in profunzime: periaza fara efort zonele cu probleme

Noul mod Curatare in profunzime ofera o curatare exceptionala in locurile greu accesibile. Datorita miscarii unice a capului de periere, precum si duratei de periere extinsa de 3 minute, acest mod este alegerea ideala atunci cand doresti sa acorzi mai multa atentie zonelor cu probleme.
   
Actiune de curatare dinamica pentru o mai buna sanatate orala

Cu peste 62.000 de miscari de periere pe minut, periutele de dinti electrice Philips Sonicare ofera o curatare superioara, pe care o vei vedea si o vei simti. Actiunea de curatare dinamica a tehnologiei noastre sonice transmite lichidul in profunzime printre dinti si de-a lungul liniei gingiilor. Obtii o curatare puternica, dar totusi delicata, care ofera rezultate demonstrate clinic.
   
Sistem de incarcare dublu: pahar de incarcare si toc de transport

1) Pahar de incarcare - Pur si simplu aseaza periuta de dinti electrica Philips Sonicare in pahar pentru a o incarca. Poate fi utilizat si pentru a-ti clati gura dupa periere. 2) Toc de transport - Se conecteaza la laptop prin USB sau poate fi incarcat la priza de perete. Iti permite sa iei cu tine periuta DiamondClean oriunde.

 

Specificatii tehnice

 

Moduri

Curatare Pentru o curatare zilnica impecabila
Albire Indeparteaza petele de suprafata
Sensibil Curatare delicata a dintilor si a gingiilor
Igiena gingiilor Maseaza delicat gingiile
Curatare in profunzime Pentru o curatare profunda si revigoranta

Articole incluse

Manere 1 DiamondClean
Capete de periere 2 capete DiamondClean standard, 2 capete AdaptiveClean standard
Pahar de incarcare 1
Toc de transport Incarcator USB de voiaj

Design si finisaj

Culoare Alb ceramic

Performanta de curatare

Viteza Pana la 31.000 de miscari de periere pe minut
Performanta Elimina de pana la 10 ori mai multa placa bacteriana*
Beneficii pentru sanatate Imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani
Beneficii de albire Albeste dintii de 2 ori mai bine
Cronometru Smartimer si Quadpacer

Usor de utilizat

Sistem capete de periere Capete de periere cu aplicare rapida
Indicator baterie Pictograma iluminata indica durata de viata a bateriei
Maner Design plat, ergonomic
Afisaj Afisaj iluminat

Specificatii tehnice

Baterie Reincarcabila
Tip baterie Litiu ION
Durata de functionare (de la Maxim la Descarcat) Pana la 3 saptamani*
Tensiune 110-220 V

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.