Sony Pick-up PSHX500, Hi-Res AUDIO

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pick-up PSHX500, Hi-Res AUDIO de la Sony

PS-HX500, 5 stele din partea publicatiei What Hi-Fi?

Inconfundabila predilectie Sony pentru detalii”, Sony PS-HX500.

Asa cum au intentionat artistii

Bucurati-va de cele mai subtile nuante ale sunetului la calitate studio, mai buna decat pe CD, cu sunetul de inalta rezolutie. Pasiunea pentru muzica uneste fiecare componenta, astfel incat sa aveti senzatia ca artistul canta chiar in fata dvs.

Captureaza digital sunetul analogic in forma sa pura

Pick-up pentru redarea discurilor de vinil si inregistrare la inalta rezolutie

Dati viata pieselor de arta analogice cu DSD. Doar cuplati pick-up-ul PS-HX500 la calculatorul dvs. prin USB, redati un album si capturati fiecare aspect al discului de vinil prin conversia nativa DSD 5,6 MHz. Arhivati-va pretioasa colectie de vinil in sunet de inalta rezolutie, luati-o cu dvs. la plimbare pe dispozitivul Walkman sau doar relaxati-va si bucurati-va de redarea discurilor dvs. originale de vinil.

Iesire digitala USB

Conectati pick-up-ul la un calculator pentru a copia melodiile preferate in fisiere de muzica.

 

Egalizator incorporat pentru pick-up

Accepta atat iesire pentru pick-up, cat si linie, astfel incat sa puteti reda pe amplificatorul integrat sau pe egalizatorul extern pentru pick-up.

 

Discurile de vinil devin portabile, in sunet de inalta rezolutie

Transformati-va albumele in fisiere de muzica digitale de calitate superioara

PS-HX500 este dotat cu un convertor A/D de inalta calitate. Doar conectati-l la calculator cu un cablu USB si inregistrati-va discul de vinil ca fisiere audio de inalta rezolutie. Acesta este un mod excelent de a crea copii de rezerva pentru colectia dvs. pretioasa pe discuri de vinil sau chiar de a lua muzica cu dvs. in aer liber, folosind dispozitivul Walkman.

 

Aveti albumele dvs. pregatite de plimbare

Sunetul discurilor de vinil, la marime redusa
Sunetul autentic al discurilor de vinil, cald si lin, poate fi ascultat cu placere de oriunde si oricand, multumita confortului digital—acasa, in aer liber si in masina.

 

Transferati pe Walkman si porniti la drum

Fisierele DSD pe care le-ati inregistrat pot fi transferate pe un Walkman compatibil, pentru a le putea asculta in aer liber. Duceti cu dvs. acel sunet analogic autentic oricand si oriunde.             

 

Functii avansate de mare eficienta

Doar conectati dispozitivul PS-HX500 la un port USB al calculatorului si convertiti melodiile de pe discurile de vinil in melodii digitale de calitate superioara. Aplicatia furnizata pentru calculator va permite sa copiati, editati si stocati melodiile de pe albumele dvs. pe discuri de vinil.

 

Convertor AD nativ DSD

Convertorul A/D intern accepta conversia nativa de la analogic la digital DSD 2,8 MHz sau 5,6 MHz.

 

Aplicatia gratuita „Hi-Res Audio Recorder”

Aplicatia de editare pentru Windows si Mac OS X va permite sa taiati cu usurinta parti din inregistrare pe care nu le doriti, si sa divizati melodii.

 

DSD pentru o reproducere mai fidea sursei

Formatul de fisiere DSD reproduce chiar si cele mai subtile nuante de sunet, inclusiv ambianta prestatiei. Aceasta puritate il face ideal pentru a captura si reda expresia calda a discurilor de vinil.

 

Formate de fisier audio de inalta rezolutie

Pe langa fisierele DSF inregistrate pe DSD, este acceptata si inregistrarea si redarea fisierelor WAV inregistrate pe PCM.

 

Retraiti prestatiile exceptionale imediat

Integrati-l in sistemul dvs. audio de calitate inalta

Conectarea dispozitivului PS-HX500 la un sistem audio de calitate inalta va permite sa va bucurati de toate discurile dvs. de vinil cu tot realismul pe care il pot oferi acestea.

 

Tehnologii de sunet pentru placere analogica

Bucurati-va de toate expresiile line si calde ale sunetului pe care la poate emite discul dvs. de vinil; PS-HX500 este dotat cu tehnologie audio de inalta calitate, pentru a face acest lucru posibil.

Brat de ton drept nou conceput, tip carcasa integrata
Carcasa integrata imbunatateste durabilitatea si stabilizeaza cartusul pentru focalizarea si dimensionarea de calitate superioara a sunetului, in timp ce structura sa usoara imbunatateste trasabilitatea.
 

Pick-up — stabilitate in miscare

Pick-up-ul utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a asigura o rotatie extrem de stabila pentru o livrare optima si naturala a muzicii dvs.

 

Sistemul cu transmisie prin centura de inalta stabilitate

Constructia optimizata de sustinere a cutiei cilindrice stabilizeaza transmisia prin curea pentru a obtine o reproducere naturala a sunetului.

Suport de cauciuc de inalta calitate, de 5 mm

Aderenta excelenta la suprafata discului minimizeaza rezonanta inutila, pentru a obtine un sunet curat

Platou turnat din aluminiu

Platoul turnat din aluminiu cu inertie ridicata ofera un echilibru superb intre rezistenta si masa.

 

Ce exista in dulap

Tehnologia excelenta pentru boxe de la Sony a fost incorporata in dulapul MDF pentru a livra sunet de calitate superioara.

 

Dulapul MDF pentru sunet

Dulapul MDF cu grosime de 30 mm are caracteristici sonice excelente pentru o reproducere precisa a sunetului de scena.

Structura izolata

Complet izolat, inclusiv cu amortizoare din cauciuc, pentru a elimina vibratiile din rafturi si alte elemente periferice.

Placa de circuite epoxidica din sticla

Utilizarea rasinii pentru sticla epoxidica pentru placa de circuite ajuta la obtinerea unei calitati a sunetului si a unei stabilitati mai bune.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.