ASROCK Placa de baza H570 Steel Legend LGA 1200

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza H570 Steel Legend LGA 1200 de la ASROCK

Placa de baza Asrock H570 Steel Legend LGA 1200 Supports 10th Gen Intel® Core™ Processors and 11th Gen Intel® Core™ Processors 8 Phase Power Design Supports DDR4 4800MHz (OC) 1 x PCIe 4.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x16, 3 x PCIe 3.0 x1 1 x M.2 Key-E for WiFi Graphics Output Options: HDMI, DisplayPort 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC897 Audio Codec), Nahimic Audio 6 SATA3, 1 x Hyper M.2 (PCIe Gen4 x4) 2 x Ultra M.2 (PCIe Gen3 x4 & SATA3) 1 x USB 3.2 Gen2x2 Front Type-C (20Gb/s) Rear USB 3.2 Gen2 Type A+C (10Gb/s) 6 x USB 3.2 Gen1 (2 x Rear, 4 x Front) 6 x USB 2.0 (2 x Rear, 4 x Front) Dragon 2.5 Gigabit LAN ASRock Polychrome SYNC https://www.asrock.com/MB/Intel/H570%20Steel%20Legend/index.asp

Steel Legend reprezinta starea filozofica a durabilitatii solide ca piatra si a esteticii irezistibile. Construita in jurul celor mai pretentioase specificatii si caracteristici, seria Steel Legend se adreseaza atat utilizatorilor zilnici, cat si entuziastilor! Oferind o gama puternica de materiale/componente pentru a asigura o performanta stabila si fiabila.

8 Power Phase Design

Dispune de componente robuste si de o livrare de energie complet neteda catre CPU. In plus, ofera performante imbunatatite cu cea mai scazuta temperatura pentru gamerii avansati.

Bobina de alimentare Premium de 50A

In comparatie cu choke-urile traditionale, choke-urile de putere premium de 50A de la ASRock fac efectiv curentul de saturatie de pana la trei ori mai bun, oferind astfel o tensiune Vcore imbunatatita si imbunatatita placii de baza.

Memorie cu acces inteligent

Procesorul conventional al sistemelor PC poate accesa doar o fractiune din memoria grafica si limiteaza performanta sistemului. Cu Clever Access Memory, canalul de date se extinde pentru a exploata intregul potential al memoriei GPU, elimina lag-ul si creste performanta.

Tehnologie BASE Frequency Boost (BFB)
Cine a spus vreodata ca doar procesoarele din seria K si platforma din familia Z sunt capabile sa fie performante cu putere maxima. Prin intermediul tehnologiei ASRock BFB (Base Frequency Boost), utilizatorii isi pot instala procesoarele care nu apartin seriei K pe placile de baza ASRock selectate din seria 400 si se pot bucura imediat de cresterea frecventei de baza cu puterea ascunsa a procesoarelor.

In timp ce ASRock BFB da viata procesoarelor care nu sunt din seria K, frecventa de amplificare depinde in prezent inca de sistemul de racire aplicat pe platforma dvs.

Solutie M.2 PCIe 4.0 de mare viteza M.2

Aceasta placa de baza este capabila sa gazduiasca mai multe dispozitive de stocare M.2, dintre care unul poate suporta chiar si urmatoarea generatie de SSD-uri PCI Express 4.0 M.2, fiind capabila sa atinga o viteza de doua ori mai mare decat cea din generatia a 3-a anterioara, oferind o experienta de transfer de date fulgerator de rapida.

 

   

USB 3.2 Gen2x2 Tip-C

Cea mai recenta versiune USB 3.2 Gen2x2 Type-C ofera o rata de transfer de date de pana la 20 Gbps, de doua ori mai rapida decat generatia anterioara, oferind o interfata de transfer de date extrem de rapida, cu un design USB Type-C reversibil care se potriveste conectorului in ambele sensuri.

   

USB 3.2 Gen2 dual (Tip-A + Tip-C)

Aceasta placa de baza are o pereche de porturi USB 3.2 Gen2 Type-A si Type-C integrate pe partea din spate pentru a sustine dispozitivele USB 3.2 Gen2 de generatie urmatoare si pentru a oferi rate de transfer de date de pana la 10 Gbps.

   

Iesiri grafice duble

Complet cu doua tipuri de conectori cei mai utilizati! Dotat cu o combinatie HDMI + DisplayPort, aveti acum mai multe optiuni de iesire grafica.

   

HDMI 4k @60Hz

Suporta cea mai recenta specificatie de iesire grafica HDMI 4K 60Hz. Datorita latimii de banda mai mari si ratei de cadre mai mari, miscarea pe ecran devine mai fluida si mai putin neclara.

Dragon 2.5 Gb/s LAN

Platforma inteligenta LAN de 2,5 Gb/s este construita pentru performante maxime de retea pentru cerintele exigente ale retelelor casnice, ale creatorilor de continut, ale jucatorilor online si ale transmisiunilor media de inalta calitate. Sporind performantele de retea cu pana la o latime de banda de pana la 2,5 ori mai mare in comparatie cu standardul Gigabit Ethernet, va veti bucura de o experienta de conectivitate mai rapida si fara compromisuri pentru jocuri, transferuri de fisiere si backup-uri.

PROPRIUL MOD DE ILUMINARE - POLYCHROME RGB

Placile de baza ASRock ofera performante uimitoare si o estetica superioara pentru a va domina propriul mod de iluminare colorat! ASRock ofera un control foarte cuprinzator pentru a efectua fara probleme LED-urile RGB incorporate sau benzile LED conectate, ventilatoarele CPU, racitoarele, sasiurile si orice dispozitive RGB.

Slot din otel ranforsat [versiune PCIe 4.0]

Slotul din otel armat este prevazut cu standardul PCI Express 4.0 de ultima generatie. Printre diferitele beneficii se numara:

  • Puncte de ancorare suplimentare;
  • Inchidere mai puternica;
  • Asigurarea stabilitatii semnalului;
  • Asigurati-va ca placile grafice grele sa fie bine instalate.

M.2 (KEY E) Pentru WiFi
Pe langa portul LAN de bord, utilizatorii pot alege, de asemenea, conexiuni wireless 802.11ac prin slotul M.2 (Key E).

Nahimic Audio
Fie ca utilizati casti, casti, difuzoare externe sau interne, prin USB, Wi-Fi, iesire analogica sau chiar HDMI, Nahimic Audio va ofera cea mai captivanta experienta de ascultare, vibranta si bogata cu detalii.



Choke Premium

In comparatie cu bobinele traditionale, bobinele de putere premium de la ASRock fac curentul de saturatie sa fie de pana la trei ori mai bun, oferind astfel o tensiune Vcore imbunatatita pentru placa de baza.

   

PCB Negru mat

O noua si misterioasa schema de culori negru mat si cupru pentru a se potrivi cu componentele prestigioase de pe placile de baza high-end de la ASRock.

 

   

PCB din fibra de sticla de inalta densitate

Designul PCB cu fibra de sticla de inalta densitate care reduce spatiile dintre straturile PCB pentru a proteja placa de baza impotriva scurtcircuitelor electrice cauzate de umiditate.

   

 

Header pompa de apa 

Acesta nu este doar un cap de ventilator standard pentru CPU, ci suporta si pompe de apa! Acest header ofera o putere maxima de 2A pentru a sustine cele mai populare pompe de apa. De asemenea, utilizatorul poate regla tensiunea pompei de apa pentru a obtine o performanta de racire mai mare cu un zgomot mai mic.

   

Protectie completa la fluctuatii

Unele componente digitale sensibile de pe placa de baza sunt vulnerabile la supratensiuni, iar curentul excesiv poate provoca defectiuni imediate ale sistemului dumneavoastra. ASRock Full Spike Protection include diverse tehnologii pentru a preveni deteriorarea componentelor placii de baza de catre aceste varfuri de tensiune neasteptate.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Intel Core generatiile 10 si 11
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 4.0
    • RAID
      0, 1, 5, 10
    • Placa audio integrata
      Realtek ALC897 7.1
    • Placa retea integrata
      Dragon RTL8125BG
    • Numar SATA-III
      6
    • NGFF (M.2)
      3
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      Pana la 4800+(OC) (pentru 11th Gen Intel® Core)
      Pana la 4666+(OC) (pentru 10th Gen Intel Core)
  • Sloturi
    • PCI Express 1.0 x16
      2
    • PCI Express x1
      3
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1
    • HDMI
      1
    • Display Port
      1
    • RJ-45 LAN
      1 x RJ-45 2.5G LAN
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.1 tip A
      2 x USB 3.2 Gen 1 Tip A
      1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-A
    • USB 3.1 tip C
      1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-C
    • Suport audio
      3 x Audio Jacks

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.